Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Te hogyan beszélgetnél egy...

Te hogyan beszélgetnél egy osztálytársaddal?

Figyelt kérdés
Valamiért nem tudom miket mondjak, vagy hogy kell ezt csinálni, elmegy a bátorságom mire odaérek.. :D Mit tegyek ez ellen?
2019. okt. 5. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Csináltathatsz pólót, amire rá van nyomtatva amit mondani szeretnél. 1-2 ezer forintokért már megoldható, jópofa, és mindig lesz mit hordanod.
2019. okt. 5. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Csak van valami közös témátok, hiszen osztálytársak vagytok.
2019. okt. 5. 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:
95%

Egyszer küzdd le, és minden gondolat nélkül lépj oda egy társasághoz/ emberhez és kezdj el egy beszélgetést. Én volt, hogy megdicsértem ami tetszett rajtuk, pl haj, vagy jó kis ékszer, vagy : "Múltkor nagyon poén voltál amikor..." Vagy elfelejtettél valami leckét, segítsenek.

Aki nem fogad szívesen, az meg így járt. Soha ne előre kitalált beszélgetéseket próbálj, mert gáz, max egy kicsit gondolkodj, hogy mivel nyitsz (én csak tudom xD Én sokáig nem mertem beszélgetni).

Ha egyszer ment utána többször menni fog, biztos lesz akivel tudsz jókat dumálni :D

Plusz, én eleve nagy dumásokhoz mentem először,- ők aztán viszik legalább a témát.

2019. okt. 5. 17:01
 4/5 anonim válasza:
91%
Én sem beszélgetek magamtól senkivel. 😃
2019. okt. 5. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes beszédtéma maga az iskola. Óra előtt menj oda valakihez, kérdezd meg, volt-e házi, lesz-e felelés, mert te nem készültél és jajj, nehogy téged hívjon ki felelni. Ha valami emlékezetes, érdekes, vicces, ciki dolog történt valamelyik órán, arról is nyugodtan beszélhettek. Na meg persze, a pletykák. Hallottad-e, hogy a Dóri összejött a Marcival, a Sanyival mi történt a hétvégén, a Zsuzsa tanárnőt kivel láttátok, stb.-stb. Ha lesz valami osztályprogram, pl. szalagavató, arra hogyan készülsz, mennyire várod azt, most mész nyelv vizsgázni, milyen a faktos óra, előrehozott érettségit szeretnél tenni ebből és ebből, még nem tudod, miből emeltezel, stb. Ezekre neki is kell valahogyan reagálni, máris elindult a beszélgetés, pedig semmilyen személyes témát nem is érintettek.
2019. okt. 6. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!