Nagyon rosszul érzem magam emiatt. Hogyan lrgyek úrrá ezen?
Figyelt kérdés
Ma írtunk egy témazárót,nagyon hosszú anyag(irodalom tele verselemzéssel,életrajzzal,fogalmakkal,stb.)tanultam rá sokat.Szóval megírtuk,de úgy érzem,hogy rosszul sikerült.Már felfedeztem benne 3 hibát is,és még van sok olyan dolog,amiben egyáltalán nem vagyok biztod.Nagyon frusztrál,hisz sok időt szántam rá,valamint nekem is fontos lenne az ötös.Ezen görcsölök mar mióta.Tudom,hogy hülyeség,mert már megírtam,de akkor is.Mit tudnék tenni ilyen helyzetben?2019. okt. 3. 16:04
1/3 anonim válasza:
A csodás oktatási rendszer látom 2019 is úgy nyomorít embereket ahogyan a mi időnkben. Jesszusom csak tudnám kinek az elvetemült ötlete volt a verselemzés, vagy a híres alakjaink élerajzának bemagolása... Szerintem vizsgáld meg a dolgokat felülről egy kicsit. Gondolj bele mennyi sok baromságra pazaroltad az energiád és az időd mialatt bemagoltad hogy hol született Babits, és hogy melyik volt a kedvenc nyilvános WC-je
2/3 anonim válasza:
Egyetemen ugyan ezt éltem át minden zh után. Nekem az segített, hogy szembesítettem magamat azzal, hogy én tisztességesen felkészültem a számonkérésre, ott pedig odatettem magamat. Ezek után ha úgy éreztem, hogy ez nem volt elég, akkor pedig bíztam az oktató jóindulatában. Ez a két dolog, de ezek közül is inkább az első elég volt ahhoz, hogy tiszta lelkiismerettel elengedjem ezeket a gondolatokat és nem kattogtam utána ezen.
3/3 anonim válasza:
Én is pontosan így voltam gimiben, úgyhogy meg tudom érteni. Nekem az volt a legfontosabb hogy mindenből meglegyen a négyesem félévkor és év végén négy éven keresztül. Ezt nagyon nehéz volt megcsinálni, de végül sikerült egyedül nekem az osztályból. Engem is nagyon zavart amikor nem sikerült egy témazáróm, mert azzal veszélybe került a négyesem és nagyon sok időm ráment hiába. Egyetemen is az volt a tervem hogy minden tárgyam elsőre meglegyen, de aztán rá kellett jönnöm hogy ez lehetetlen és nem is érdemes ezen stresszelni magam. Az első megtagadásomat nagyon nehezen tudtam feldolgozni, de aztán később hozzászoktam és már nem zavart annyira. Most negyedéves vagyok és már szinte egyáltalán nem zavar ha nem lesz meg egy tárgyam, ha most nem akkor majd meglesz jövőre :D Persze ez nem azt jelenti hogy nem érdekel, attól még megteszek mindent amit tudok, a többi már nem rajtam múlik. Rájöttem hogy nincs értelme stresszelni magam miatta, azzal csak rontanék a helyzetemen és most nekem is sokkal jobb így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!