Melyik gimiibe/közép suliba menjek tovább tanulni Nyíregyházán?
Átlagom olyan 4 es körül van
Nem tudom mi szeretnék lenni így azt sem tudom melyik iskola lenne jobb a számomra
Én a Kölcseybe jártam, ott elvárták a jó átlagot, viszont ez később az érettségi eredményeimen meg is látszódott. Inkább humán beállítottságú suli, nyelvek szempontjából jó választás, közösség esetén nem igazán.
A Krúdy is nagyon jó ha reál beállítottságú vagy, de ott is rengeteget kell tanulni, jól kell teljesíteni.
Ha nem tudod mi érdekel, válassz egy átlagosabb gimit, Vasvári és a Zrínyi is ilyen, általános osztályokkal. Vannak szakgimik, mint pl a Széchenyi és Zay, nézz szét a honlapukon. Az ÉVISZ, Kossuth, Szent Imre sem rossz, menj el majd nyílt napokra:)
Krúdys vagyok, ide szerintem nem vennének fel 4es átlaggal. Tavaly év végén 4.70-4.90 körül volt az osztályátlagunk. Mármint úgy mindenkinek minden tantárgyból összesen.
Itt azért elég magas a követelmény.
Szerintem is Zrínyi, vagy Vasvári.
Krúdys vagyok, ide szerintem nem vennének fel 4es átlaggal. Tavaly év végén 4.70-4.90 körül volt az osztályátlagunk. Mármint úgy mindenkinek minden tantárgyból összesen.
Szerintem is Zrínyi, vagy Vasvári.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!