A biosz tanárom ok nélkül, egy félreértés miatt megalázott. Mit tegyek?
Tipikus megkeseredett, kiégett kretén, aki utálja a gyerekeket és visszaél a "hatalmával".
Ha nem száll le rólad, akkor nyugodtan szólj az igazgatónak!
Egyébként nekem középsuli elején volt ilyen a matektanárom. Sorra kaptam az egyeseket és elhittem, hogy hülye vagyok matekból. Aztán átkerültem egy másik iskolába, ahol imádtam a matektanárt, idős néni volt, lelkes és szerette a gyerekeket. 98%-os dolgozatokat írtam, 4-esre érettségiztem.
Ma mérlegképes könyvelő vagyok, amíg az a nyomi aki közölte, hogy soha nem lesz belőlem semmi, még mindig ott tanít negyed annyi fizetésért, mint amennyi nekem van.
Szólj az igazgatónak, meséld el mi történt.
Nekem egyetemen volt ilyen tanárom. Lezárult a félév, majd 1 év mlva módosítgatta az informatika jegyemet. Ráírtam, olyan flegma faxx volt, ő is más néven szólított engem. A végén bejelentettem, tuti megszólták érte mert teljesen más hangnemben írogatott utána. Nagyon visszább vett az arcából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!