Hogyan koptassam le magamról a retardált osztálytársam?
Most lettem 9. Es és én mondhatni az osztály menőbb rétegébe tartozom. Van egy gyerek aki megpróbál sztem a haverom lenni, de ő nekem egyáltalán nem szimpatikus, és nem is menő (de nem is ez a lényeg) meg eléggé bolond meg csúnya is szegény. Tegnap beszélgettem az ismerőseimmel, akik az evfolyamtársaim, ez a gyerek meg csak ott állt, amig mi dumáltunk, és ez nagyon ciki volt nekem. Képzeljetek el egy csira, kicsit kattos gyereket...
Megértem h próbál beilleszkedni az osztályba, de haverkodjon a saját súlycsoportjával.
Nem vagyok bunkó, nem is akarom annyival lerendezni, hogy pl ne kövess már vagy ilyesmi.
Szóval a kérdés az, hogy hogyan rázzam le magamról, hogy ne kisérgessen, várogasson?
Szerintem te is retardált vagy, már bocsi.
Nem baj, 10 év múlva röhögsz/szégyenkezel majd ezen a kérdésen.
Amúgy ne gondoltál még arra, hogy egyenesen beszélj vele arról, hogy ez téged zavar? Ha nem, akkor sajnos csak egy átlag kölök vagy, nem egy kiemelkedő akárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!