Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Létezik hogy új egyetemistakén...

Létezik hogy új egyetemistaként az egyetem neptunos ügyintézést vár tőlem még a beiratkozás ELŐTT? Úgy hogy még nem is vagyok az egyetem hallgatója?

Figyelt kérdés

Ugye az hogy felvettek az egy dolog, de attól leszek egyetemista, attól állok majd jogviszonyban az egyetemmel hogy beiratkoztam.

Létezik hogy egy egyetem egy elsős még be se iratkozott hallgatótól a neptunban tantárgyfelvételt, ilyen olyan nyilatkozat (elektronikus ) megtételét várja el?

Úgy vegyek fel tárgyat hogy BE SE VAGYOK IRATKOZVA?

2019. aug. 26. 10:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10 fogalmam sem volt, hogy ennyi mindent elvárnak manapság a gólyáktól. emlékszem nekem mennyire nem volt fogalmam semmiről, azt se tudtam, mi az a kredit. de első félévben nálunk se vettek fel nekünk semmit, mindent magunknak kellett. de ennyi, semmi más papírokat nem kellett kinyernünk, főleg semmi neptunosat nem kellett vinnünk beiratkozásra (csak személyit, nyelvvizsgát meg érettségi bizonyítványt asszem). amúgy nyugi, hamar belejössz, én 2. félévben vagy 3 szabadon választhatót vettem fel (az első évben egyet se ajánlottak, de az kit érdekel). arra figyelj, hogy az elsők közt vedd fel a tárgyaidat, mert a jó helyek hamar betelnek!
2019. aug. 26. 14:50
 12/14 A kérdező kommentje:

"amúgy nyugi, hamar belejössz, é"

Kivéve mondjuk akkor ha elmulasztom a tárgyfelvételi határidőt és eleve buktam a felvételemet.... mert mi van ha arra várok felveszik nekem a határidő lejár és? Akkor bukta. Passzív nem lehetek első éveskét így akkor az egyetemi felvételi kuka.

2019. aug. 26. 14:58
 13/14 anonim ***** válasza:

"Kivéve mondjuk akkor ha elmulasztom a tárgyfelvételi határidőt és eleve buktam a felvételemet"

dehogy buknád a félévet. utólagos tárgyfelvétellel felvetetnéd a tárgyaidat (de ez pénzbe kerül). amúgy az egyetemnek tájékoztatnia kéne a gólyákat, hogy nekik kell-e felvenni a tárgyaikat...

2019. aug. 26. 15:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Melyik egyetemre jársz te? Nekünk ilyeneket nem kell. Nem lehet, hogy neked se kell még igazából? Nincs a héten gólyanapok vagy eligazítás vagy ilyesmi, ahol segítenek?
2019. aug. 27. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!