Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Iskolai vagy màs intézményben...

Iskolai vagy màs intézményben egyszerübb portàs àllàst csak kapcsolatok segitsegevel lehet szerezni?

Figyelt kérdés
Mivel a neten én ilyet nem talàlok. De sok iskola vsn pl a varosban bent. Oda valahogy csak kerestek portast?? Es ilyen helyeken csak portas feladatokat latnak el?? Vsgy esetleg meg kell javitani ezt azt ha ugy van?? Es ehhez feltetlenul szukseges vsgyonori vegzettseg??

2019. júl. 22. 11:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%

A vagyonőr az pont nem tud semmit sem megjavítani.

Hiszen pont azért ment el vagyonőrnek, mert ha értene bármihez is, akkor nem semmittevéssel töltené az idejét minimálbérért.

2019. júl. 22. 12:01
 2/11 anonim ***** válasza:
29%

Miért számít, hogy iskolában legyen? Pedofil vagy?

Cégek folyamatosan hirdetnek, lapozz fel egy helyi újságot.

2019. júl. 22. 12:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy szamit. Irtam hogy lehet barmilyen intezmeny. De en nem talaltam neten ilyen allasokat. Most akkor vegyek ujsagot tenyleg?
2019. júl. 22. 12:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Végigtelefonáltad az összes iskolát? Biztos van, ahol keresnek portást. Nem vagyonőrt! A karbantartó egy külön munkakör.
2019. júl. 22. 12:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Telefonaljak csak ugy oda???
2019. júl. 22. 12:40
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Obi, eszedbe se jusson gyerekek közelébe menni.
2019. júl. 22. 13:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálunk anno a portás a be és kiengedést intézte meg a csengetést, illetve elszaladt a postára meg ide-oda, ha megkérték. Hát hívj fel kell iskolákat keresnek-e, de az ilyen hirdetések kint szoktak lenni iskolák honlapján.
2019. júl. 22. 13:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem kell hozzá ismerősi alap..viszont sok helyen nagyon megválogatja az igazgató kit vesz fel.

Én is jelentkeztem már suliba portásnak, egy barátomat vették fel. Elmondta engem azért nem vettek fel mert nem tetszett az igazgatónak hogy festem a körmöm és sminkelek..mást túl kövérnek tartott...volt akit meg azért mert túl fiatal volt..

Sok helyen karbantartói feladatokat is el kell látni.

Vagyonőri végzettség szerintem nem mindenhol feltétel.

Telefonálj oda egy-két suliba és kérdezd meg keresnek-e most portást, mik a feltételek, stb.

Közigállás oldalon is szoktak lenni iskolai portás álláshirdetések

2019. júl. 22. 15:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Ismerős protekcióval lett iskolai portás, nem hirdették az állást, de több embert meghallgattak, mind valakinek a valakije volt. Nincs vagyonőrije, karbantartani sem kell.
2019. júl. 22. 16:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Minden iskolai állást kötelező meghirdetni a közigálláson. De biztos megnézik, kit vesznek fel, mert az első, akivel bárki, aki bejön az iskolába találkozik, az a portás. Kedvesség, segítőkészség alap!
2019. júl. 22. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!