Hogy lehet szeretni dolgozni, akár unalmas munkát is? Hogy lehet igazán szeretni mindig ugyanazt csinálni, mások elvárásainak eleget téve?
Nem minden munka unalmas.
Ez nem általànosithato eleve.
Az elvàràsokat tekintve en jobban szeretem ha kristalytisztan leközlik hogy mi kell, ahelyett hogy talàljam ki. En pont olyat kerestem ahol egyszerüen es egyertelmüen elmondjàk mi a feladat, nem pedig elvi kerdeseket kell fejtegetni.
Pelda:feladatom volt a SAP adatokat es jegyzökönyveket kolizok adataibol kimutatasokat csinalni. Kimutattam hogy dupla annyi a többlet mint a hiany.(eloszto központ)
Ez a feladat ami nekem valo.
Az aru utja ugye raktar, kamion, kiskereskedelmi egysegek. Kerdes hol tünik el az aru. Vaktàban ugye nem lehet gyanusitgatni senkit igy az összes raktari dolgozo bereben van a hiany kompenzalva.azaz x szaz emberre leosztva a kàr, ami kb max ezer ft minusz a berböl egy fönek.
Kerdes hogyan tudnànk csökkenteni a hianyt?
Ennek meghatarozasa mint feladat nem nekem valo.
En inkabb dolgozok "körülirt"elvarasoknak, minthogy kreativkodni kelljen, meg kitalalni hogy mit csinaljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!