Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 8 àltalànos iskolai végzettség...

8 àltalànos iskolai végzettségel csak gyàrba tudok menni vagy közmunkàra?

Figyelt kérdés
Illetve csak kuli munkàkra?? Nincs valami kiskapu. Végeztem okj-s tanfolyamot de szrt se ér. Nem jó semmire. Kajak kivàgom az utcàra😡😡😡

2019. júl. 14. 20:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Indíthatsz saját vállalkozást, megcsinálhatod a saját cégedet is, de ezt egy közmunkás fizuból elindítani szerintem százszor nehezebb mint letenni egy olyan agyhalottaknak is sikerülő papírt mint az érettségi. Ha valaki akarsz lenni, arra nem kiskapuk vannak, bárhogy is leszel valaki, amögött munka van. Már ha nem számoljuk valakinek a VV celebeket, de még annak a "valakiségnek" is ára volt, csak nem a munka.

Más kérdés persze hogy a sajátjáért dolgozva egy valódi "valaki" szívesen tesz, szívesen dolgozik napi 16 órát, szívesen tanulja meg lépésről lépésre hogy is kell azt csinálni, amit annyira akar.

2019. júl. 14. 21:54
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
csá obelix...már kétségbe estem hogy nem térsz vissza
2019. júl. 14. 22:30
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
de látom most már okosba nyomod..nem publikus a neved
2019. júl. 14. 22:30
 14/21 anonim ***** válasza:
82%
Kedves kérdező egy középszintű érettségit letenni egyáltalán nem nehéz úgy hogy érettségizz le
2019. júl. 14. 22:54
 15/21 anonim ***** válasza:
82%
Érettségi egy vicc volt, van atlasz függvénytábla, szöveg gyűjtemény, források. Kettest ezekből simán össze lehet kaparni. Bár nem ér semmit, ha nincs akkor kéne, hogy legyen, ha van pedig mindenki leszarja... Na jó, nekem nem ér semmit a jelenlegi helyzetembe, de később lehet még hasznát veszem, ha tovább tanulnék, így jó ha van. Most kicsit stagnálok pár évig, van egy szakmám, és azzal kapcsolatban olyan munkakört töltök be, amihez nem kell érettségi, papíron fizikai munka, de nem kell megszakadni, bár kevés a pénz...
2019. júl. 14. 23:03
 16/21 anonim ***** válasza:
85%
Buszsofőrnek, kamionsofőrnek is el tudsz szerintem menni.
2019. júl. 14. 23:04
 17/21 anonim ***** válasza:
61%
szöveggyűjtemény* bocsánat már nagyon este van...
2019. júl. 14. 23:04
 18/21 anonim ***** válasza:
43%
hagyjátok..ez obika a vagyonőr
2019. júl. 14. 23:13
 19/21 anonim ***** válasza:
Politikus még így is lehetsz.
2019. júl. 15. 13:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Vallalkoz, sok kicsi sokra megy ezt ugy ertem h barmi amivel penzt tudsz csinalni jol jon es sporolj mert a penz csinal penzt, talalj ki vmit, ja es kozbe azert dolgozz h ehen ne halj.
2019. júl. 15. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!