Mit takar (hat) egy wellnes hostess munka?
A napokban találtam egy ilyen álláshirdetést, de nem írták le pontosan, hogy mit kell csinálni. Elég magas a fizetés, illetve nekem a szövegből az jött le, hogy bikiniben kell lenni de a feladatokról csak annyit írtak, hogy "részvétel a wellnes programokon". Ráadásul 17 éves kortól keresnek lányokat, így nem lehet szexuális jellegű munka... azt hiszem.
Esetleg volt valaki hasonló munkakörben? Tapasztalatok?
Általában reklámozni kell valamit.
A sima hostess általában boltokban szokott a kóstoló stand mögött lenni (tudod , új termék, új íz..), vagy egy cég szolgáltatását reklámozza, szórólapot oszt stb.
Szerintem.
Én ilyenben nem dolgoztam még, valahogy mindig találtam nyárra normális diákmunkát..
Besétáltam egy délelőtt kb 30 munkahelyre és beadtam egy jelentkezést, hogy diákmunkát vállalnék nyárra
Nem olyan, mint egy önéletrajz, hanem csak egy szépen formált papír volt, rajta elérhetőséggel, mettől meddig tudok munkát vállalni, meg pár rövid infó rólam (szorgalmas vagyok (gyárba jó), gyorsan tanulok (irodai adminisztrátornak, asszisztensnek jó), fizikailag terhelhető vagyok (futárnak, fizikai segédmunásnak jó).
Szóval legyen pár ilyen fél- 1 A4-es papírod, mindegyiken más tulajdonságod emeled ki, bemész, üzletvezetővel/HR-essel szeretnél beszélni, megkérdezed, van-e munka most diáknak.
Ha nincs, akkor a kezébe nyomsz egy papírt, és elköszönsz, hogyha lesz esetleg igény, rád számíthat.
Én így dolgoztam ausztriában költöztetőknél, így nyírtam füvet, így voltam postás mellett kihordó, így voltam konyhán szakács segéd, így voltam kommissiózó, irodista, pultos, pincér, pizzafutár, kórházban kajaosztó.
Lehetőségek száma végtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!