Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit takar (hat) egy wellnes...

Mit takar (hat) egy wellnes hostess munka?

Figyelt kérdés

A napokban találtam egy ilyen álláshirdetést, de nem írták le pontosan, hogy mit kell csinálni. Elég magas a fizetés, illetve nekem a szövegből az jött le, hogy bikiniben kell lenni de a feladatokról csak annyit írtak, hogy "részvétel a wellnes programokon". Ráadásul 17 éves kortól keresnek lányokat, így nem lehet szexuális jellegű munka... azt hiszem.

Esetleg volt valaki hasonló munkakörben? Tapasztalatok?

2019. júl. 10. 09:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Általában reklámozni kell valamit.

A sima hostess általában boltokban szokott a kóstoló stand mögött lenni (tudod , új termék, új íz..), vagy egy cég szolgáltatását reklámozza, szórólapot oszt stb.

Szerintem.

Én ilyenben nem dolgoztam még, valahogy mindig találtam nyárra normális diákmunkát..

2019. júl. 10. 09:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Áruld el a titkod, én az istenért se találok :(
2019. júl. 10. 11:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Besétáltam egy délelőtt kb 30 munkahelyre és beadtam egy jelentkezést, hogy diákmunkát vállalnék nyárra

Nem olyan, mint egy önéletrajz, hanem csak egy szépen formált papír volt, rajta elérhetőséggel, mettől meddig tudok munkát vállalni, meg pár rövid infó rólam (szorgalmas vagyok (gyárba jó), gyorsan tanulok (irodai adminisztrátornak, asszisztensnek jó), fizikailag terhelhető vagyok (futárnak, fizikai segédmunásnak jó).

Szóval legyen pár ilyen fél- 1 A4-es papírod, mindegyiken más tulajdonságod emeled ki, bemész, üzletvezetővel/HR-essel szeretnél beszélni, megkérdezed, van-e munka most diáknak.

Ha nincs, akkor a kezébe nyomsz egy papírt, és elköszönsz, hogyha lesz esetleg igény, rád számíthat.

Én így dolgoztam ausztriában költöztetőknél, így nyírtam füvet, így voltam postás mellett kihordó, így voltam konyhán szakács segéd, így voltam kommissiózó, irodista, pultos, pincér, pizzafutár, kórházban kajaosztó.

Lehetőségek száma végtelen.

2019. júl. 10. 12:29
 4/4 anonim válasza:
Szia. Nem tudom aktuális-e még a kérdés, de a jövőre nézve hasznos lehet bárkinek. Mivel ilyen elnevezéssel nem sok munkát hírdetnek, pontosabban jelenleg csak egyetlen egyet, így kb én is ugyanebbe a hírdetésbe botlottam bele. A történet röviden annyi, hogy egy nagy dumás "úriember" hirdeti az "állást". Ígyekszik a hirdetésben leírtak köré építeni az állás részleteit.. De természetesen kamu az egész. Semmilyen állás nincs. Szimplán csak ezzel a kamu szöveggel próbál pénzért szexet vásárolni.... Indolkolva azzal, hogy a munka jellege miatt ki kell hogy "próbálja" a lányok tudását... Mégegyszer hangsúlyozom semmilyen munka nincs! Az csak a beetető szöveg... Aki figyel a vele való összes mondatra és jó a memóriája, az könnyen átláthatja az egymásnak ellentmondó mondatokat. Gyakorlatilag 10ezer Ft ért próbál szexet vásárolni.
2019. aug. 11. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!