Realis lenne ez a fizetesi igeny?
Sziasztok! Holnap allasinterjun veszek reszt egy multicegnel. Konyvelo poziciora jelentkeztem, jelenleg penzugyi-szamviteli ugyintezo vegzettsegem van, 2 ev tapasztalattal. A kerdesem az lenne, hogy brutto 300,000 Ft nagyon irrealis penz lenne fizetesi igenynek? Videk, kb. 50,000-es varos, ipari park.
Velemenyeket szeretnek kerni! Koszonom elore is.
25f
Biztos? Van egy lany ismerosom, o hasonlo teruleten, hasonlo nagysagu cegnel dolgozik DIPLOMAVAL, de "csak" 280,000 a bruttoja.
Reális lehet, de attól is függ, hogy milyen cég.
A diploma túl sokat nem számít ezen a területen, inkább a gyakorlat (céges v könyvelőirodai) meg a mérlegképes.
Nálunk max nettó 200-at keresnek ilyen munkakörben. De azok már évek óta itt vannak, és rokonaik a cégvezetőknek.
Szerintem próbáld meg, max visszautasítanak és később kisebb összeget jelölsz meg.
Vagy, ha érdekled őket akkor megmondják hogy ez az összeg túl sok, ők csak x-t tudnak ajánlani. Nekem már volt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!