Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha pénteken hivtak munka...

Ha pénteken hivtak munka miatt egyszer és nem vettem fel, és csak hétfön hivom vissza most már az mennyire gáz?

Figyelt kérdés
azt hittem megint egy telefonos zaklato. aztán megneztem neten a számot.

2019. júl. 6. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér.

Kellemetlen, de szerintem nem te vagy az első, akivel előfordul ilyesmi.

2019. júl. 6. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Majd kiderül, ha visszahívod. Elvileg munkaerőhiány van, epekedve várják, hogy jelentkezz, és a bénaság ellenére is ujjongani fognak.
2019. júl. 6. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:

5 előtt nyugodtan visszahívhatod, max ő sem veszi fel.

Nem értem azokat az embereket akik fontos hívást várnak (pl. munkát keresnek), de a telefont nem merik felvenni...

2019. júl. 6. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Mármint pénteken is nyugodtan visszahívhattad volna 5-ig természetesen. Szombaton ne hívogasd. HR-es szinte biztos, hogy nem dolgozik hétvégén.
2019. júl. 6. 15:52
 5/6 A kérdező kommentje:
ezek a telefonos zaklatok keresitik az életemet. olyan szám volt ez is mint a zaklatóké. de mostantol mindent felveszek. csak tudnam honnan tudjak meg ilyen zaklato cegek a szamom.
2019. júl. 6. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:
gondolom mindenféle adathalász oldalakon meg kérdőívekben megadod..engem 2-3 évente talál meg egy,de aztán tiltom is a számot
2019. júl. 6. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!