Pirex papír üzletben dolgozott már valaki, esetleg ismerősötök? Tapasztalatok? Vélemények?
Diákmelon voltam még egy éve netto 1250 orabérrel
Laza munka türelmes vagyok. Szal felcimkézni 200 tollat vagy 300hegyezőt nem tré. Államdós os ugyan ezt csinálta áru kitétel cimkézés és pénztár. A leltár szopás meg a tollak ellenörzése h melyik ír még
Testvérem dolgozott ott, egy pesti, forgalmas plázában. Élete legrosszabb munkahelye volt. Nem régen mondott fel.
Vázlatokban:
- Kevés a fizetés, pedig 12 órát folyamatosan állnod kell úgy, hogy nem tudsz leülni.
- A napi többmilliós forgalom ellenére, és úgy, hogy 3 kassza van, folyamatosan árut kell tölteni, sokszor 3 ember dolgozott csak az üzletben. (Dupla létszámmal is húzós tartani a tempót). Vannak időszakok, amikor 6-8 órán keresztül 20 méteres sor van, és nem fogynak el az emberek. A vezetőség ennek ellenére nem erőltette meg magát, hogy embereket toborozzon, sőt a jelentkezők elé akadályokat is görgetett. (Pl. Nem lehetett személyesen, az üzletben érdeklődni a munkalehetőségek iránt)
- A vezetőség (szerintem) undorító módon a kamerákon keresztül figyel egész nap, sokszor azért is szóbeli megrovás járt, ha zárás előtt, amikor már nem sok vásárló volt, egymással beszélgettek a dolgozók.
- A vezetőség részéről előfordult az is, hogy célozgatás volt amiatt, hogy sok wc papír fogy el havonta
- A főnökség nem érdekelt abban, hogy kellemes hangulat legyen, vitákat próbál generálni a munkások között
Írhatnék a tesóm sztorijaiból egy regényt, nagyon durva esetek vannak. Az biztos, hogy ő semmiképpen sem ajánlja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!