Pár nap alatt el lehet helyezkedni Pesten vagy a (volt) kollegám csak szerencsés volt?
Volt kollegám próbaidős volt, elküldték próbaidő alatt. Utolsó napja múlt hét péntek volt.
Ma, alig pár nappal később összefutottam vele, kérdezem na keresel állást ezerrel?
Állást? És mutatja a belépkártyáját. Két napja új helyen dolgozik!
Múlt hét pénteken küldték el, még aznap meg a hétvégén szétszórt a neten pár életrajzot, hétfőn behívták egy helyre, kedden kezdett. Kész. 1 hétvége alatt lett állása.
És hozzáteszem nem egy ász a csóka, szakmája semmi, érettségi és kész. Jó, nem is álommelóra vették fel, itt is betanított melós volt, nem kérdeztem mi az új hely, de ott is nyilván egy századik senki lesz, de van állása.
Ez így megy Pesten vagy szerencséje volt?
De te mekkora gyökér lehetsz,ha a volt kollégádat fikázod,meg itt senkized le.
Azért gondolj már bele,hogy nem mindenkinek lehet diplomája.
Nekem is körülbelül ennyi idő volt. Hivatalosan nekem is csak érettségim van (abszolváltam már egyetemen, csak személyes okokból zv-t nem tettem még)
A helyedben elgondolkoznék, hogy a "tanulatlan senkinek" miért megy ennyivel egyszerűbben, mint neked, te diplomá$h. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!