Létezik olyan (nem egyetemi) szakma amivel maximálisan kizárhatom a szexualitást és a társasági jópofizást a munkámból?
Vagyis nem akarom, hogy bárki azon csámcsogjon, miért nem volt soha barátnőm (mert ronda és gyík vagyok nem meglepő), nem akarom, hogy a szex mint téma jöjjön fel, amivel csak frusztrált leszek (ha nem beszélek róla, akkor elég jól ki tudom zárni az életemből) illetve nem akarom, hogy másoknak kelljen jópofizni meg bratyizni, mert rosszul vagyok a közösségi társalgástól és inkább tök egyedül végzem a dolgomat (max még 1-2 ember segíteni). Tudnátok ilyen igényeknek megfelelő nem diplomás szakmákat/munkaköröket ajánlani?
24/F
"Kérdező, arra nem gondolkodtál, hogy külföldre menj?"
Egyértelmű, hogy eddig is ez volt az álmom. Csak sajnos még az angol tudásom is elég gyér. 😢
#10: "Kérdező, lehetek addig a kamu csajod?"
Nyugodtan lehetsz. 😄 Legalább akkor nem kell magyarázkodnom, hogy miért nem csorgatom a nyálamat a csajok után, mint a többi pasi és nem tűnök búzának. Téged pedig békén hagynak a hímsoviniszta ösztönlények.
Win-win.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!