Szerintetek mondjak fel a munkahelyemen csak azért mert nem dolgoznak ott lányok?
Már elmondták előttem, de a legnagyobb baj az, hogy neked a munkahelyen kívül nincs életed. Ha ez a munkahely miatt van, akkor igen, mondj fel. De ne azért, mert nem tudsz munka helyett csajozni.
Mellesleg számoljunk kicsit: bár erősen munkahely- és munkakör-függő, de egy átlagos munkahelyen naponta 10-20 perced van arra, hogy másokkal nyugodtan beszélgess. Munkaidőn kívül ez kb. naponta 2-4 óra, vagy még több. Most akkor hol lehet mélyebb viszonyt kialakítani? ;-)
(Nem, attól nem lesztek lelki társak, hogy a pénztáros Mancikát napi 5 órán át látod pénztárgépet nyomkodni.)
Szerintem a legtöbb fiatal nő nem a munkahelyén keres társat.
Engem pl kimondottan idegesít amikor bepróbálkoznak a munkatársak. A legtöbb amúgy is olyan kategória, hogy inkább lennék leszbikus minthogy velük kezdjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!