Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen egy védett munkahely?

Milyen egy védett munkahely?

Figyelt kérdés
Elsősorban az írjon,aki ilyen helyen dolgozik.Mik a tapasztalatok?

2019. jún. 27. 11:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Én Nagyváradon dolgozom a Méhecske műhelyben ami egy védett munkahely.

Munka szempontjából jó mert a főnökünk, Éva egy tünemény s nincs hajtás s megbecsülnek minket.

Emberi kapcsolatok szempontjábol nem jó. Mert egyrészt én nem tudok kijönni a két kolléganővel akik szintén hándikápátok mert irigylem őket hogy soványak, én meg meghíztam. Meg benne van az is hogy nekem pszihikai problémáim vannak mig a két lánynak csupáncsak fizikai betegségei.

S észrevettem hogy két vagy több hándikápát, -így mondják a sérűlteknek Nagyváradon- nincs felylesztő hatással egymásra mert egyiknek ez a másiknak az a baja.

A legideálisabb lenne ha vegyes munkahelyeket csinálnának ahol a dolgozók fele teljesen egészséges, a másik fele sérűlt valamilyen szinten.

Az sem jó ha egy sérűlt egyedűl van az egésségesek közt, de az se jó ha csak handicapatok vannak egy munkahelyen és csak a vezetők egésségesek. Arról nem is beszélve hogy lévén hogy betegek, nem tudjuk kitermelni a fizetésünket.

A köztes negoldás lenne a jó ahol fele- fele arányban lennének a dolgozók.

2019. júl. 24. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!