Hova mehetek dolgozni számítógépes rendszerkarbantartó végzettséggel?
Azért adja hogy le sem írod mihez értesz.. komolyan.
Ha pl leírtad volna hogy értesz az adatbázisokhoz, ha programozni nem is tudsz de belelátsz a forráskódokba stb, azt mondtam volna menj el szoftvertesztelőnek... na de így.
"Egyébként értek az SQL-hez, a Java-hoz, a HTML-hez és a Javascripthez is, az utóbbi kettő megy jobban."
és ha mindehhez értesz mit keresel itt? bakker tesóm fiúja csak SQLben és javaban van otthon és egy bank IT supervisora a keresete millió körüli.
Ha mindehhez értesz hogyhogy nem bombáznak szarrá az ajánlatokkal?
Nem értesz te lótökhöz se.
Nos az előttem kommentelőnek szerintem kb fogalma sincs arról ,hogy miről beszél.
Először is a kérdés az volt hogy az adott papírral hol tud elhelyezkedni nem az ,hogy mihez ért. Ha azt mondta volna ,hogy ért az autószereléshez akkor menjen ezzel a papírral autószerelőnek?
Másodszor a tesód fiúja valószínűleg nem számítógépes rendszerkarbantartó végzettséggel rendelkezik ami egy FEOR 3142/9-es számú KÖZÉPISKOLAI végzettség(nyugodtan utánna szabad nézni) amit a kérdező írt.
Harmadszor attól ,hogy ért Javaoz vagy HTML-hez az nem azt jelenti ,hogy ezzel a papírral ilyen területen is eltud helyezkedni. Pl.:ha html-el vagy javascripttel akar foglalkozni és abban dolgozni arra ez a papír nem jó, mert ahhoz egy webfejlesztői diploma/végzettség kell.
Továbbá a "Ha mindehhez értesz hogyhogy nem bombáznak szarrá az ajánlatokkal?" kérdést nem igen tartom relevánsnak Magyarországon ,mivel nem igen hallok olyat ,hogy nagy multik vagy egyáltalán bármilyen cég "bombázza" ajánlatokkal a középiskolát végzett embereket. Max egyetemet végzett személyekre igaz ez és ott is inkább a duális képzésben azaz már 2 év tapasztalattal rendelkezőkre igaz.
Ezzel a papírral kb olyanokat lehet csinálni ,hogy op rendszereket telepítesz meg a kívánt programokat. Ha nem működik valami szolgáltatás akkor a hibaelhárítási útmutatók szerint megpróbálod elhárítani. Vagy felsőbbb végzettségű rendszergazdák mellé ilyen "kisegítőnek" tudsz elmenni. Fizetésre szerintem nem lehet valami sok saccolnom kéne akkor olyan 200.000Ft vagy inkább az alatt 150.000Ft-180.000Ft-ig lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!