Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Közmunkások miért csak setealg...

Közmunkások miért csak setealgatnak meg beszélgetnek munkaidőben?

Figyelt kérdés

2019. jún. 22. 10:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan munkakör ahol a 8 órából percre pontosan 8 órányit dolgozik az ember. En irodában dolgozom, de van kávészünet, vagy megnézem a facemet, felhívom anyukámat, dumalok a kolleganőmmel az esti programról stb. Csak ez nem olyan latványos semmittevés. Nálunk a faluban a közmumkások havi 60párezerért 30 fokba reggel 7-15-ig füvet nyírnak, kukát ürítenek, sövényt vágnak, árkot takarítanak...és sorolhatnám. En nem sajnálom tőlük a semmittevős perceket. Tudod, mindenkinek jár a lazítás. És lehet te azt hiszed semmit nem csinalnak, sokan rólunk ügyintézőkről is ezt gondoljak, ettől függetlenül keményen dolgoznak.
2019. jún. 23. 01:02
 12/20 Sándor G ***** válasza:
100%

A gátőrházas véleményezőnek igazat adot, és annak is aki azt irja ennyi pénzért havi 52ez.ft, ért nem szabad hajtani,.

Én is voltam, és szégyeltem is, mert 2nő tólós fűnyíróval vágta, a brigádvezető, /szakma nélküli/pedig, damilos géppel, és bizony mindennap megvolt a 10000nm, amikor nem esett az eső, a reggeli idő 5-10perc, azután hajts, és amig készen nincs a terület, melóztunk, délig, de volt mikor fél 1h.ig is,.

Amikor meg esett reggel az eső, akkor is kiküldtek bennünket, és mire eláztunk jött a munkavezető az ökitől, hogy mehetünk haza,, arra a napra nuku, nem járt pénz,.. Esőnapot írt be,.

Szégyen -gyalázat, ebben az országban, a legtöbb xar munkát, a közmunkásokkal végzetetik el, hiába van 3szakmád, + egyéb szerzett végzettséged, nem tudsz megélni, vidéken nem nézik az embereket semmibe,..

Tüdő emphysemás beteg vagyok, középstádiumban, 54évesen mégis keresnem kell, rendes munkahelyet, Bp. a nyerő,..

De nem tudom összejön-e, és meddig bírom majd,.

2019. jún. 23. 10:11
 13/20 anonim ***** válasza:
Kérdező egyébként próbáld ki! Akkor majd megtudod!
2019. jún. 23. 11:29
 14/20 Sándor G ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy ebben a ki..szott megosztott országban, miért van az, hogy minden második,/ráérő/ ember, a közmunkásokkal, vagy a munkanélküliekkel foglalkozik,.

Miért nem inkább a naplopó önmagukat imádó helyettes államtitkárok, és kormányzati képviselők milliós javadalmazásával foglalkoznak, akik sokszor be sem járnak, a munkahelyükre.

2019. jún. 23. 11:50
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
14: De ez visszafele is igaz. A közmunkások és gyári munkások meg folyton az irodistákkal és a menedzserekkel foglalkoznak, hogy ők miért élnek jobban, meg mi az, hogy az ő tehenük nem döglött meg.
2019. jún. 23. 12:39
 16/20 anonim ***** válasza:
61%

Előzőnek:

Mert sokan ezek közül, legalábbis a felső vezetők pont a munkanálküliek, alacsonyabb beosztásúak zsírján álnek, az ő kárukra gazdagodnak!

Ráadásul saját szememmel látom, tapasztalom, hogy idejük nagy részében semmit nem csinálnak, de a több százezres fizetést felveszik!!

Ahol dolgozom, az irodákban halmokban állnak a regények, magazinok, használt kávés csészék, körömlakk, stb...Erre bezzeg van idejük, meg fészen lógni, trécselni és más irodákban is ez megy. De a takarító 65000-ért végezze el 5 órában a nyolc órás melót, 2 ember feladatát egy személyben. A flancos ribik meg nyervákolnak, ha meglátnak egy ottmaradt morzsát. Hát a ló f asz fogja ennyiért normálisancsinálni az biztos. Nehogy már csak a melós dolgozzon! Mit képzelnek ezek magukról??

Keményen dolgoznak ők is? Ha-ha-ha!

2019. jún. 23. 15:06
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
16: De azt tegyük hozzá, hogy ezek az emberek tanultak azért, hogy ilyen pozícióban lehessenek, míg az őket szidók nyilván lógtak az iskolából, bukdácsoltak, meg csupa kettesek voltak. Elég érdekesen nézne ki, ha egy 8 általánost végzett ember ugyanannyit keresne, mint egy diplomás.
2019. jún. 23. 17:52
 18/20 anonim ***** válasza:
64%

Hagyjuk már ezt a "tanultak" dolgot! Na és? Akkor mostmár alanyi jogon járjon nekik a semmittevésért az irreálisan magas bér?!

A nyolc osztályos meg a fizikai erejét adja hozzá és legalább látványos eredményt tud felmutatni.A takarítók miatt tiszta az épület, az utépítő munkás miatt tudunk közlekedni, a kőműves építi a házunkat.Stb..Ők miért nem érdemelnek normális fizetést? Csak mert nem baszták a rezet az egyetemen? Marhaság.

2019. jún. 23. 18:05
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
18: Ha nem lennének irodisták, akkor ki utalná nekik a fizetésüket? Mellesleg elég csúnyán általánosítasz. Nem azt mondom, hogy nincsenek mihaszna, naplopó irodai dolgozók, de messze nem mind ilyen.
2019. jún. 23. 18:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert 67 nettót kapnak egy hónapra. Tehát a fizezésükhöz igazítják a munkabégzésük tempóját. Jogosan.
2019. nov. 16. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!