Közmunkások miért csak setealgatnak meg beszélgetnek munkaidőben?
A gátőrházas véleményezőnek igazat adot, és annak is aki azt irja ennyi pénzért havi 52ez.ft, ért nem szabad hajtani,.
Én is voltam, és szégyeltem is, mert 2nő tólós fűnyíróval vágta, a brigádvezető, /szakma nélküli/pedig, damilos géppel, és bizony mindennap megvolt a 10000nm, amikor nem esett az eső, a reggeli idő 5-10perc, azután hajts, és amig készen nincs a terület, melóztunk, délig, de volt mikor fél 1h.ig is,.
Amikor meg esett reggel az eső, akkor is kiküldtek bennünket, és mire eláztunk jött a munkavezető az ökitől, hogy mehetünk haza,, arra a napra nuku, nem járt pénz,.. Esőnapot írt be,.
Szégyen -gyalázat, ebben az országban, a legtöbb xar munkát, a közmunkásokkal végzetetik el, hiába van 3szakmád, + egyéb szerzett végzettséged, nem tudsz megélni, vidéken nem nézik az embereket semmibe,..
Tüdő emphysemás beteg vagyok, középstádiumban, 54évesen mégis keresnem kell, rendes munkahelyet, Bp. a nyerő,..
De nem tudom összejön-e, és meddig bírom majd,.
Én csak azt nem értem, hogy ebben a ki..szott megosztott országban, miért van az, hogy minden második,/ráérő/ ember, a közmunkásokkal, vagy a munkanélküliekkel foglalkozik,.
Miért nem inkább a naplopó önmagukat imádó helyettes államtitkárok, és kormányzati képviselők milliós javadalmazásával foglalkoznak, akik sokszor be sem járnak, a munkahelyükre.
Előzőnek:
Mert sokan ezek közül, legalábbis a felső vezetők pont a munkanálküliek, alacsonyabb beosztásúak zsírján álnek, az ő kárukra gazdagodnak!
Ráadásul saját szememmel látom, tapasztalom, hogy idejük nagy részében semmit nem csinálnak, de a több százezres fizetést felveszik!!
Ahol dolgozom, az irodákban halmokban állnak a regények, magazinok, használt kávés csészék, körömlakk, stb...Erre bezzeg van idejük, meg fészen lógni, trécselni és más irodákban is ez megy. De a takarító 65000-ért végezze el 5 órában a nyolc órás melót, 2 ember feladatát egy személyben. A flancos ribik meg nyervákolnak, ha meglátnak egy ottmaradt morzsát. Hát a ló f asz fogja ennyiért normálisancsinálni az biztos. Nehogy már csak a melós dolgozzon! Mit képzelnek ezek magukról??
Keményen dolgoznak ők is? Ha-ha-ha!
Hagyjuk már ezt a "tanultak" dolgot! Na és? Akkor mostmár alanyi jogon járjon nekik a semmittevésért az irreálisan magas bér?!
A nyolc osztályos meg a fizikai erejét adja hozzá és legalább látványos eredményt tud felmutatni.A takarítók miatt tiszta az épület, az utépítő munkás miatt tudunk közlekedni, a kőműves építi a házunkat.Stb..Ők miért nem érdemelnek normális fizetést? Csak mert nem baszták a rezet az egyetemen? Marhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!