Mi a velemenyetek 12 ora munka 2 muszak hosszu rovid hetek? Gyrari munka
Az a véleményem, hogy kevés az infó. Gyári munka az öntöde is a hetven fokos környezettel, meg a telefonösszeszerelés is a klimatizált csarnokban.
Megvannak az előnyei, hátrányai. Előnye, hogy mindent el tudsz intézni szabadság kivétele nélkül (hivatali ügyek, orvos, stb), mert fog munkanapra esni a pihenőnapod. Előny a kiszámítható beosztás. Hátrány, hogy nincs fejlődési lehetőség,meg sok esetben érdekvédelem nulla.
Így dolgozom egy nyomdában. Tény, hogy nem egy leányálom, azokon a napokon amikor dolgozom semmi másra nincs időm, nagyon fárasztó. Nekünk úgy van, hogy a hosszú héten hétfőn, kedden, pénteken, szombaton és vasárnap dolgozunk, a röviden viszont csak szerdán és csütörtökön. Ezt szeretem, mert így van hétköznap is gyakran szabadnapom, de minden második hétvégém is teljesen szabad. Dolgoztam már egy műszakban (8-20ig) és három műszak 8 órában is, de mindekettőnél jobban szeretem ezt, csak idő volt míg megszoktam az éjszakázást,illetve éjjelből nem egyszerű átállni a hajnalban kelésre 2 nap alatt. Összességében szerintem nem annyira szörnyű ilyen beosztásban dolgozni, de ez csak akkor igaz, ha maga a munkahely sem rossz.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!