Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Át írhatják a beosztásomat...

Át írhatják a beosztásomat úgy hogy nem is értesítenek róla?

Figyelt kérdés

2019. jún. 19. 06:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, valamilyen formában értesíteniük kell.

Különben honnan tudnád, hogy változott?

Helyesen: átírhatják. Tudod, igekötőt egybeírjuk az igével.

2019. jún. 19. 07:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Hivatalosan nem. Meg persze attól függ mit dolgozol. Rendőrségnél sűrűn előfordul, de pl.nálunk is volt már ilyen (ápoló vagyok). Ha nem nézem meg véletlenül,akkor be se megyek mert alapból szabadnapos lettem volna. Ez a főnök hanyagsága miatt van. Normális főnök ha nem is kérdezi meg,hogy neked jó-e a csere,de legalább szól,hogy máskor kell jönni.
2019. jún. 19. 07:27
 3/10 anonim ***** válasza:
9%
Bizony át.
2019. jún. 19. 07:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Elvileg kellene.

Nálunk az új főnök hívott, SMS-t küldött és megkeresett, szólt a változásról.

Eltelt egy év, és most már csak bedob egy sajtcetlit a fiúk öltözőjébe, ha nem nézed meg, így jártál.

24/N

Tehát menj be a fiúkhoz minden nap végén, hogy "te csak körbenézel" :D

2019. jún. 19. 07:30
 5/10 anonim ***** válasza:
#2, hivatalosan is átírhatják. Szépen is néznénk ki, beteget jelent valaki, és nem helyettesítheti senki, mert szerinted nem írhatják át a beosztást? Csak nálatok, a hatodik bében nem lehet. A felnőtteknél lehet.
2019. jún. 19. 08:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen, én így szívtam meg, bár csak egy órás volt a különbség.

Szabira mentem és kellett volna valaki, aki egy órával később jön az első nap, amikor visszajöttem.

A kollégám beközölte neki, hogy az nem ő lesz, majd én elviszem (én ehhez hozzá se tudtam szólni, mert ott se voltam).

A főnök azt hitte, ezt megbeszéltük és szépen átírta. A kolléga pedig nem szólt nekem.

A vége az lett, hogy bejöttem korábban szabi utáni első napon és néztem, mint Rozi a moziban. Nem igazán értettem, miért nem tudta lekommunikálni a kolléga nekem.

Mondjuk én is suta voltam, mert otthonról megnézhettem volna a céges mail-jeimet... Mindegy is.

Az csak jófejség, hogy a főnök ezt megkérdezi, hogy átírhatja e, de hivatalosan a 24/7-ben vagy a 16/5-ben vagy csak simán 7-19 ben 8 órásban és hasonlókban pl nem Te döntöd el, hogyan akarsz járni (Te csak kérheted, de a vezetőnek erre nem kötelessége rábólintania).

A Te feladatod pedig, hogy ezt folyamatosan nézd; a vezetők vagy csinálnak egy közös doksit, amiben a beosztás változása azonnal látható és ez otthonról is elérhető vagy körüzenetetet küldenek.

Ha pedig a változás olyan, hogy Icuka kedden jött volna nyolcra és Te kettőre, majd Icuka megkéri őket hétfő este vagy kedd hajnalban, hogy Téged tegyenek be nyolcra, mert neki SOS dolga van, akkor alap, hogy ezt Icuka már megbeszélte Veled - ha erről nem tudsz, akkor ez Icuka hibája; de ilyenkor a főnökök is megkérdezik Icukát, hogy erről tudsz e.

2019. jún. 19. 08:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha nekem az adott nap estére mozijegyem vagy bármilyen előre fizetett programom van, akkor aztán hiába írják át, majd ezt fogok bemenni nekik.
2019. jún. 19. 09:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Kereskedelemben dolgozom, bejáros vagyok vidékről, csak ugye 1 órát ültem itt folosen mert át írta és nem is tudtam
2019. jún. 19. 11:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Arról volt szó,hogy NEM szólnak és úgy írják át, öreg..

Szerinted nálunk nincs beteg dolgozó? Nézd hülyének a kedves családodat,ill.tanuld meg az értő olvasást. Szép estét.

2019. jún. 19. 20:07
 10/10 anonim ***** válasza:
5ösnek szólt, én kérek elnézést.
2019. jún. 19. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!