Engem miért nem kérdeznek meg sosem?

Ha beszélgetnek mindig csatlakozom, ha van mondani valóm. Sőt, ha valaki átjön hozzánk és kB senki nem figyel rá akkor én igen,nehogy már magában beszéljen.. Mindig kedves vagyok mindenkivel és sokszor viccelődöm. Viszont, van olyan is hogy ha valami iszonyú fontos munkám van, akkor nem szoktam beszélgetni,mert dolgozom.
Néha azt is észre veszem, ha én nem beszélek akkor csend lesz, mert kifogynak a szavakból..
Amúgy, ha nem fent vagyok akkor is szívesen beszélgetek a többiekkel stb.

Nekem van egy kollégám; sosem kérdezem
- Egyrészt, mert nagyon megharagudtam rá sok-sok dolog miatt és szóba se akarok vele állni
- Másrészt, mert a válaszokat nem értelmes mondatokban adta nekem régen.
Mindig mást kérdezek. Ha nincs más, megoldom egyedül.
Ha érthetően magyarázol és lekezelő sem vagy, illetve nem kapták fel a vizet valamin, nem ezzel van a bibi.
Amikre gondolok
1. A vezetőség kifejezetten kérte, hogy tőled ne kérdezzenek (pl látni szeretnék, mik a hiányosságaik, jobban szeretnék, ha ők adnak "biztos infót" (bár Te is azt adnál), stb.)
2. Úgy érzik, egy vezető azért többet tud, mint egy beosztott (még ha már 1 éve is ott van)
3. Fel akarják hívni magukra a vezetőség figyelmét
4. Nem akarnak zavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!