Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi az indíttatéka egy férfinek...

Mi az indíttatéka egy férfinek/fiúnak, hogy nőgyógyász legyen?

Figyelt kérdés
Miért pont az, mikor bármi mássá képezhette volna magát az orvostudományon belül is. Hogyan jutott erre az elhatározásra?
2019. jún. 16. 12:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A fogorvos külön van eleve.

A háziorvosoknak pedig altalaban van szakterületük, az enyém pl neurologus. Nem.egesz nap tart a háziorvosi rendelese

2019. jún. 16. 16:06
 12/15 anonim ***** válasza:
“8-as te egy hulye vagy mar bocs. Nok nagy resze pont hogy ferfi nogyogyaszhoz megy mert nem akarja hogy egy masik nö csinalja ezt neki.” - én inkább úgy mondanám, hogy a nők nagy része férfi nőgyógyászhoz megy, mert nincs más választása. Nyilván én, és a közeli nőismerőseim nem reprezentáljuk minden nő véleményét, de én olyan nővel még nem beszéltem ilyesmiről, aki ha választhatna, nem női nőgyógyászt választana... féfiként az urológiát hasonlónak gondolhatjátok, valahol az is, de nem teljesen... egy nő életében az egyik leges-legkiszolgáltatottabb helyzet, amikor egy vadidegen előtt félpucéran terpesztenie kell, és ha ezt egy férfi előtt teszi, aki jellemzően lenézi, nem veszi komolyan, hisz’ fingja sincs, milyen érzés, miközben a méhszájadat kaparássza, emellett az a férfi erősebb nála (ok, nyilván ennek itt nincs jelentősége, de a psziché ezt máshogy “gondolja”)... stb... azért egy női nőgyógyásznál, aki nem csak “ugat”, hanem tökéletesen tisztában van vele, h te mit élsz át éppen, emellett/emiatt jóval empatikusabb is, és nem aláz le a sárga földig, ha véletlenül reflexből ugrasz egyet, sok nő sokkal nagyobb biztonságban érezné magát.
2019. jún. 17. 17:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Gondolom érdekli a nők pontos "működèse", azért az egy csodálatos dolog, hogy a nők nem folyamatosan termèkenyek, és hogy ez is egy milyen bonyolult folyamat, de akkor már tanulja ehhez a magzatfejlődèsèt is, és az is egy érdekes dolog. De lehet, hogy csak simán az motivàlja, hogy arra àldozza az életét, hogy új életeket segítsen a világra.
2019. jún. 17. 22:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez tök érdekes, én eddig akárhány nővel beszéltem erről, mindenki mondta, hogy inkább a halál, mint egy női nőgyógyász, nagy átlagban bunkók és türelmetlenek. Netes fórumokon is többségben vannak, akik inkább férfihoz mennek ugyanezen okokból.

Tök kíváncsi lennék egy tényleg reprezentatív közvéleménykutatásról ebben a témában. :D

2019. jún. 19. 08:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt soha férfi nőgyógyászom, mindig nőkhöz mentem. Úgy éreztem kevesebbet kockáztatok ha úgy adódna egy bunkó női orvossal mint férfival. De kedvesek voltak, és türelmesek.

Terhesség alatt uh-t több orvos végzett, elvétve akadt egy-egy férfi aki durva volt, de köztük is volt nagyon figyelmes, meg olyan aki életében először látott mégis úgy örült a baba nemének, mintha köze lenne hozzá. :)

Szülésnél mondjuk azt éreztem, hogy a férfiak és a nők is, orvosok, szülésznők egyaránt mind sík hülyék ehhez a szülés témához mert nem veszik észre, hogy mennyire nem fog kiférni az a gyerek, hát konkrétan lehetetlen, és ott fogok meghalni és nem értik, de aztán csak nekik lett igazuk.

2019. jún. 19. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!