Mi az indíttatéka egy férfinek/fiúnak, hogy nőgyógyász legyen?
A fogorvos külön van eleve.
A háziorvosoknak pedig altalaban van szakterületük, az enyém pl neurologus. Nem.egesz nap tart a háziorvosi rendelese
Ez tök érdekes, én eddig akárhány nővel beszéltem erről, mindenki mondta, hogy inkább a halál, mint egy női nőgyógyász, nagy átlagban bunkók és türelmetlenek. Netes fórumokon is többségben vannak, akik inkább férfihoz mennek ugyanezen okokból.
Tök kíváncsi lennék egy tényleg reprezentatív közvéleménykutatásról ebben a témában. :D
Nekem sem volt soha férfi nőgyógyászom, mindig nőkhöz mentem. Úgy éreztem kevesebbet kockáztatok ha úgy adódna egy bunkó női orvossal mint férfival. De kedvesek voltak, és türelmesek.
Terhesség alatt uh-t több orvos végzett, elvétve akadt egy-egy férfi aki durva volt, de köztük is volt nagyon figyelmes, meg olyan aki életében először látott mégis úgy örült a baba nemének, mintha köze lenne hozzá. :)
Szülésnél mondjuk azt éreztem, hogy a férfiak és a nők is, orvosok, szülésznők egyaránt mind sík hülyék ehhez a szülés témához mert nem veszik észre, hogy mennyire nem fog kiférni az a gyerek, hát konkrétan lehetetlen, és ott fogok meghalni és nem értik, de aztán csak nekik lett igazuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!