Mit kell csinálni mikor megyek diákmunkára?
Figyelt kérdés
A spárba megyek melózni már csak tüdő szűrésre kell mennem és megvannak a papírok.ha valaki már volt diákmelozni leirhatná hogy hova kellet a papírokat bevinni,mit mondtak a recepciónál hova menjen és kivel,kivel kell egyeztetni a munka időt... Ilyenek.2019. jún. 14. 23:20
1/1 anonim válasza:
Én meló-diákos voltam annak idején. Kitöltöttem egy papírt, hogy mikor érek rá dolgozni, onnantól nem kellett ügyet intézni, folyamatosan hívtak telefonon, hogy milyen helyekre lehetne menni ha van kedvem. Tescoba is behívtak oktatásra, ha ott igent mondtál onnantól intézték neked az időpontokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!