Budapesten tényleg jellemző, hogy sok nő csak hobbiból dolgozgat valami részmunkaidős állást, mert a lord pasija milliókat keres és nincs rászorulva jól fizető állásra?
"csak annak van barátnője, aki milliókat keres."
Így van. A többieknek kis pénzből csak feleségre telik.
Nem lehet Budapestre azt mondani. Léteznek persze, de van aki sokat ismer, van, aki mint én, keveset.
Nekem egy kolléganőm volt az egyik helyen, akinek a párja megkeresett annyit, hogy neki még dolgoznia sem kellett volna, megéltek volna kettecskén abból a pénzből; mégis dolgozott.
Ha nem mennének el dolgozni, akkor meg az lenne a probléma, hogy csak járnak manikűröztetni, fodrászhoz, stb.
Szerintem nincs benne semmi kivetnivaló, hogy valaki keres valamit, amivel el van nap közben és hoz plusz pénzt a házhoz.
Amúgy ő nem Balázska (bár ő is tegnap kiírt egy kérdést (azt hiszem tanárok alkategória) ).
Balázska jellemzője, hogy kiragad egy mondatot a hozzászólásodból, amibe jólk beleköt és valami teljesen oda nem illőt kezd magyarázni.
Ez alatt a kérdés altt még nem láttam ezt Csokiszuflétól. :)
Te azért keresel carul, mert ostoba vagy és nem tanultál tovább.
És onnan is látszik milyen buta vagy, hog, szerinted a részmunkaidős állást olcsóbban vállalják el. Arra eleve nem jár annyi fizetés, mint egy 8 órás főállásra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!