Május 20 volt a htar idő az adó bevallás leadása. Mi van ha addig nem adtam le?
Google barátod szerint:
"Aki elmulasztja az adóbevallását időben beadni, vagy teljesen elfeledkezik róla és egyáltalán nem küldi be az adóbevallását, annak a NAV egy kedves kis felszólító levelecskét küld a nyár folyamán. Felhívja benne a Tisztelt Adózó figyelmét adóbevallás elmulasztására és 8 napos határidővel kéri az adóbevallás beadását. Ha még ezután sem küldted volna be az adóbevallásodat, csak akkor következik a büntetés, a bírság."
Elvileg ha nem csinalsz semmit, akkor is kikuldik a tervezetet, ha nem reagalsz ra, azt ugy veszik, hogy elfogadtad. Legalabb is az ugyintezo ezt mondta, de megkoszonte, hogy befaradtam valamit toltott a gepen es kesz. Jovore kuldj smst szja es az adoszamod. Nav oldalan fent lesz, mire hova MEDDIG. Iden beneztem a datumot.
Elsonek pedig: Ez az oldal azert van, hogy kerdezzenek, tehat a google a baratod szoveg mem allja meg a helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!