Nem bírom egyszerűen a munkát, milyen alternatívá vannak?
Nem bírom ezt az alá-fölérendeltségi viszonyt, hogy egyiknek meg van engedve bármi míg másoknak kuss.
Nem bírom hogy gyakran megaláznak munkahelyeken főnökök, kollégák stb.
Nem bírom mert hajtanak mint a hülyét, mindig 4 ember munkáját kell elvégezni.
Ez pedig mindenhol így van.
Ha jól értelmezem, neked nem önmagában a munkával van bajod, hanem az alkalmazotti léttel. Nos, ha ez ennyire nem jön be, meg lehet próbálni vállalkozóként pénzt keresni. A fent említett hátrányok egycsapásra eltűnnek, nincs főnök, nincsenek kollégák, nem osztják rád 4 ember munkáját - cserében jönnek más nehézségek.
Ha ez sem jön be, akkor pedig a pénzkereset más, munkán kívüli formáját kell megpróbálni. Bele lehet vágni az önellátásba valami világ végi olcsó tanyán, itt sincsenek főnökök és kollégák, de mondjuk hétvége, fizetett szabadság, fizetett ünnep, fix munkaidő és egyéb apróságok sincsenek (csakúgy, mint a vállalkozói létben). Ha ez nem elég vonzó, akkor talán az örökség vagy a lottónyeremény a legjobb módszer: nyakadba szakad egy nagy rakás píz, abból meg eléldegélsz magadnak valahogyan.
2
Ezt melyik mondatomból szűrted le?
Nyilván nem szeretnek nem is arra megy ki a játék. Szeret? Ugyan! Dominancia harc az egész meg más hiteltelenítése, lenyomása azért hogy ők feljebb jussanak. Gusztustalan játéknaz egész. Utálom. Mindenhol ez megy.
Én csak kimondom az igazságot és ezért utálnak. A jó embereket a senkiháziak mindig is utalták mert tartottak tőlük.
Elmesélhetem, nálunk nincs rálépve az alkalmazottak nyakára, meg is van az ára, a minimális kötelező munka melett, folyamatosan azt lesik, hol tudnának fölényeskedni, lehúzni.
Sajnos a normális kommunikációt szarba se veszik, egyszerűen rákényszerítik az embert, hogy máshogy közelítsen hozzájuk.
Ha te vagy a főnök, akkor nincs ilyen. Vagy ha a saját magad főnöke vagy.
Saját vállalkozás jó opció lehet. Persze nem olyan egyszerű, de kitűnően meg lehet élni belőle, ha jól csinálod és nem egy halott dologba kezdesz bele.
Szerintem érdemes atgondolni
"Én csak kimondom az igazságot és ezért utálnak."
Milyen igazságot?
Amit te igazságnak tartasz? Az nem biztos, hogy valóban az az igazság.
Az sem mindegy, hogyan mondod ki a nagy IGAZSÁGOT.
9
Meg szeretnéd esetleg cáfolni a mondandómat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!