Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gáz ha valaki diplomával...

Gáz ha valaki diplomával minimálbérért dolgozik?

Figyelt kérdés

2019. máj. 19. 23:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Sokan mondják,hogy adott a lehetőség a jólétre,elmész egyetemre és gazdag leszel..De hát ennyit ér a diploma.2 diplomával nettó 120
2019. máj. 20. 11:58
 12/14 anonim ***** válasza:

"De hát ennyit ér a diploma.2 diplomával nettó 120"

Olyan nincs hogy "a" diploma. csak diplomák vannak ilyen éas olyan.

EZ a diploma ennyit ér, más diploma többet, van ami még ennyit se.

Ezzel a diplomával ami nekem van legalább fixen mindig el lehet helyezkedni más kérdés mennyiért.

Más diplomával tolják a segged alá a félmilliós kezdő fizetést, megint más diploma (szabad bölcsészet pl) meg porfogó a fiókban.

2019. máj. 20. 12:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Tanárom, 10 éve tanár, 4 diplomája van és még a 200 ezret sem keresi meg, mert megkérdeztük tőle.

Egyébként nem gáz, ha azt csinálod, amit szeretsz, az pedig, hogy rossz irányba mentél és olyan szakmán végeztél, ami nem ér túl sokat nem a mi hibánk. Nem a diplomától lesz valaki gazdag. Én ismerek gazdag vállalkozót, akinek 8 általánosa van, és ismerek tanárt 2-3-4 diplomával nem tud elköltözni 10 éve az albérletből.

2019. máj. 21. 19:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Hűha. Milyen diplomád van? Én most egyetemista vagyok, de néhány csoporttársam heti 20 órával keres 100+ ezer Ft-ot...

Szerintem rossz helyre mentél dolgozni. Válts munkahelyet.

2019. máj. 23. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!