Aki gyàrban dolgozik te beviszed a telefont az üzembe vagy inkàbb bezàrod a szekrénybe?
Egy gyárba a technológia védelme miatt (jobb helyen) eleve tilos bevinni a telefont, ezért van zárható szekrény és kamera a folyosón, jó esetben meg csipogó rendszer, egyéni bilétákkal, tehát ha valaki csinál valami hasonlót az öltözőben, azt vissza lehet keresni.
Sose vittem be a telefont a csarnokba, egyik helyemen se.
Évekkel ezelőtt hogy tudtak az emberek telefon nélkül élni? Nem kell hozzánőni. Ha keres, majd vissza fogod hívni munka után/szünetben. Ha meg életbevágó (terhes és mindenórás az asszony, apuka kórházban van stb) akkor meg szokták engedni, hogy bent legyen a telefon, de mondjuk akkor se azért, hogy nyomkodják.
Komolyan, miért olyan egetverő dolog, hogy ha munkaidőben dolgozni kell? Sose fogom megérteni, pedig még öreg se vagyok. Igaz a szüleim még nem felejtettek felnevelni. (és nem a telefonjukba bújtak helyette)
Amikor gyárban dolgoztam, szigorúan tilos vlt bevinni a telefont, egyrészt a kémkedési para miatt, másrészt tisztasági szempontok miatt. Fura is nekem ez, hogy valahol lazán be lehet vinni...
Kint hagytam mindig a szekrényben.
A "hogy érhetnek el" probléma könnyen orvosolható volt, szüleim és a férjem fontos, hogy akármikor el tudjanak érni, mással nincs semmi olyan sürgős dolgom, minden más ráért szünetig. Nekik megadtam a műszakvezető telefonszámát, rajta keresztül elértek volna, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!