Hogy dolgoznátok viselkednétek a munkaheylen ha nyáron úgyis mindenkit elküldenének csoportossal?
Milyen motiváltsággal és morállal dolgoznátok a melóhelyen ha tudható lenne hogy nyáron csoportos leépítéssel kb az egész céget úgyis elküldik akármit tesztek? Addig meg már úgyse küldenek el senkit....
hogyan viselkedétek a házralevő kb 2-3 hónapban? Szarnátok mindenre hiszen úgyis mindegy?
Még a későbbi referenciától se kell félni itt aztán senki se fogja az én közvetlen főnöömet felhvíni hogy referenciát kérjen rólam mert a főnököm is jön velem együtt elfelé
Uh ez nehéz. Én lelkiismeretes idióta típus vagyok, de nálunk is rezeg kicsit a léc szóval bele tudom élni magam, hogy egy nap közölnek velünk valami hasonlót.
Hát.. Szerintem próbálnám megtartani a morálom, de nem menne. Szomorú lennék és már nem tudnék annyit beletenni, mint most, ugyanakkor nem tojnék rá telibe. De jobban keresném a kollégákkal a közös élményeket, még utoljára nevessünk jókat, és ha a minőségemet nem is hagynám annyival visszesni, a termelékenységem tuti drasztikusan csökkenne.
És ebbe rossz belegondolni. :(
Ha van 3+ évem a munkahelyen azért is maradnék a végkielégítés és a hosszabb felmondási idő miatt, mellette azért nézegetnék.
Feltéve, ha valós a hír...
"Amit el kell látni, addig is el kell látni"
na de ellátni egy feladatot sokféleképpen lehet.. lehet kiválóan is meg úgyis hogy jobb nem nézni.... de el lesz látva a feladatat csak épp nem lesz benne köszönet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!