A hivatalok, irodák és hasonló helyek pénteken miért csak 12-ig vannak nyitva?
Figyelt kérdés
Nem beszélve a munkaügyi hivatalról, ami nálunk még egy napot zárva is van hét közben. Azt úgysem hiszem el, hogy annyi sok intézni való van ott, hogy szükséges egy ügyfél-mentes nap...2019. máj. 3. 11:06
11/12 anonim válasza:
"Miért ne ebédelnénk? Mindenki bekap valamit gyorsan amikor tud a gép előtt ülve."
Atyaég... Inkább ledolgozok fél órányi ebédszünetet, mint ez.
Én a pénteken hamarabb elmenetelt se szeretem, ha cserében hétfőtől-péntekig 9 órát kell bent poshadni; nekem az a fél óra különbség is számít. De sajnos kb minden irodai munkahelyen bent kell lenni 9 órát hé-csü, alig volt olyan helyen interjúm, ahol 8,5 óra van minden nap. Pedig nekem, személyesen egy 7:30 - 16:00 munkaidőhöz nem is lenne további hozzáfűznivalóm, hanem boldog arccal.
A hivatalok meg sokszor úgy vannak nyitva, hogy nem tudja az ember elintézni az ügyét...
12/12 anonim válasza:
Azért az is számít ám, hogy milyen munkát kell végezni, nemcsak az, hogy irodai. A hivatalok szr helyek most, dolgozhatsz 2 ember helyett minimum, mivel a nyugdíjba menők, lemondók, gyesre menők helyett évek óta nem vesznek fel senkit. Az ugyfelszolgalaton sok helyen rövidült is a nyitvatartás, mert nincs elég ember, akit le tudnak küldeni. Vagy ha lemegy, akkor nincs, aki intézze az ügyeket. Lehet választani. És ezt ki szívja meg? Az ügyfél, nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!