Miért nem jönnek rendbe a dolgaim ha egyszer van munkahelyem?
Figyelt kérdés
Dolgozom,van munkahelyem,viszont így sem érzem jól magam,nincsenek barátaim,barátnőm,magányos is vagyok.Azt hittem hogyha lesz munkahelyem jó irányba fognak változni a dolgok de nem így lett.Úgy érzem,az hogy az embernek van munkahelye az semmit sem ér.2019. ápr. 27. 23:47
1/8 A kérdező kommentje:
Meg nem érdekel senkit hogy én dolgozom,meg becsületes vagyok,ha beszélgetek is egy lánnyal szóba se kerül a munkahely.Nem érdekli a lányokat hogy dolgozom e vagy sem.Attól hogy van munkahelyem még nem érdeklek senkit,a munkatársaimat sem érdeklem.Csak a saját dolgukkal törődnek,meg a telefonjukat nyomkodják.
2019. ápr. 27. 23:53
2/8 anonim válasza:
A munkahely nem minden, csak egyetlen vetülete az életnek. Nem ez határozza meg az embert, és nem oldja meg a problémáit sem (legfeljebb anyagi értelemben segít rajta, ha eleget fizetnek).
3/8 A kérdező kommentje:
Én meg azt hittem ha lesz munkahelyem rendbe jönnek a dolgaim.Azt hittem a munkatársaim a barátaim lesznek meg a munkahelyen majd összejövök egy lánnyal.Nem így történt.Még magányosabb vagyok,mint amikor nem dolgoztam.
2019. ápr. 27. 23:59
4/8 anonim válasza:
Na, hát attól, hogy nem így lett, még rendbe jöhet az életed! Bár voltak elfogadható munkahelyi kapcsolataim, sem szerelmem, sem barátom nem lett munkahelyről soha.
Ott elsősorban pénzt keresünk, nem kapcsolatokat.
5/8 A kérdező kommentje:
Pedig a munkahelyen kellene ismerkedni,barátokat szerezni hiszen egy légtérben vagyunk ugyanazokkal az emberekkel nap mint nap.De én nem érdeklem a munkatársaim,azt se veszik észre ha szomorú vagyok.El vannak foglalva a saját dolgukkal,nem érdekli őket az én magányom.Otthon egyedül nem vagyok olyan magányos mint a munkahelyen.
2019. ápr. 28. 00:22
6/8 anonim válasza:
A munka önmagában nem megoldás. Biztosítja, hogy rend legyen az életedben és legyen forrásod a többi felépítésére, de azért mert van munkád, nem fog a barátnő az öledbe hullani...
7/8 anonim válasza:
A munkahely a pénz keresésre való és semmi másra. Ez nem iskola hogy barátokat szerez.
Hány éves vagy kérdező?
8/8 anonim válasza:
Mert a munka az munka, nem ettől leszel jobb vagy rosszabb valamiben.
Na pont ez nem oldja meg az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!