Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti vállalnátok olyan munkát,...

Ti vállalnátok olyan munkát, ahol embereket kell megállítani utcán valamilyen célból?

Figyelt kérdés
Diákként szerintem találhatnék ilyet, de tapasztalatból tudom, hogy baromi idegesítőek ezek az emberek, és nem akarok én is ilyen lenni. :D
2019. ápr. 25. 13:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Forgalmat meg szoktam állítani amikor nagyobb gépekkel mozgunk vagy ilyesmi, de ennyi bőven elég, ilyen sajtkocka osztogató, lábbalfestőknek gyűjtő, meg kérdőívezős nem lennék semmi pénzért
2019. ápr. 25. 14:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2019. ápr. 25. 15:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Főleg, mivel én se állok meg.

Régebben a szórólapokat elvettem (semmibe se telt elvenni, max, kidobtam a legközelebbi kukába vagy ráírtam, ha nem volt épp papír).

De aztéán voltak esetek, hogy elvettem a szórólapot és megállítottak, hogy akkor nem bánnám e, ha feltennének pár kérdést. Azóta semmit se veszek el, nem állok meg senkinek.

2019. ápr. 25. 15:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem. Sőt, szoktam szidni az anyjukat, mivel mindig megállók, hátha valami baj van, mentőt vagy rendőrt kell hívni, segítség kell. De aztán 2 mondat után kiderül hogy valami baromságról van szó.
2019. ápr. 25. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!