Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elcsesztem. Ki fognak rúgni?...

Elcsesztem. Ki fognak rúgni? Rendbe lehet még hozni?

Figyelt kérdés

Munkahelyemnek lejárt egy hatósági engedélye és az én dolgom lett volna megújítani. Meg is indítottam a dolgot, aztán totál elfelejtettem. Nem barátom semmiféle határidő :(

Azzal derült ki, hogy a cégvezető kapott a hatóságtól egy felszólítást, amiben már (nem kicsi) bírságot is kilátásba helyeztek.

Én is kaptam belőle tájékoztatásul egy másolatot.

Azonnal bekértem rá árajánlatokat, hívtam a főnökömet, aki úgy üvöltött velem a telefonba, hogy lehet, anélkül is hallottam volna az utca túloldaláról.

Jövő héten értekezleten ezt gondolom újra végighallgatom majd az összes kollégám előtt... de mindegy, nem is fontos. Viszont a munkahelyem igen.

Megúszható a dolog vajon?

2019. ápr. 12. 13:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Várj, kérdező! Bírság határozatban megy ki, és konkrétan jogszabályokkal alátámasztva bele van foglalva a fizetendő bírság. Ezek szerint ti csak egy figyelmeztető levelet kaptatok, messze nem ugyanaz a kettő. Tudom, mert nem egy bírságot kiadtam már. Vedd fel a kapcsolatot hétfőn a hivatallal, és kérdezd meg.
2019. ápr. 12. 19:58
 12/14 A kérdező kommentje:

Kicsit lassan mennek a dolgok, ilyen az, amikor az ember SOS intézne valamit, de 6 körben 8 embernek kell aláírnia minden vacakot, aki vagy van, vagy nincs.

Az engedélykérelem a helyén, már csak határozatot várunk.

bevéstem naptáramba, hogy 5 év múlva replay :/

2019. jún. 6. 09:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy megúsztad néhány ősz hajszállal.
2019. jún. 6. 09:52
 14/14 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Éljen! De az engedély érvényessége-hatósági ügyintézés-hiánypótlás-közbeszerzési időt ne csak a saját, hanem a céges feladatnyilvántartó rendszerbe is vésd be!
2019. jún. 6. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!