Miért kérdezte, hogy mikor fizetek, amikor mindig szoktam?
Ahol dolgozom a kajánkat ki kell fizetni a fönöknek . Megmondta hogy ha nincs penzunk , nem gond , kifizethetjuk maskor . Közölte , hogy mindent lát , stb
Nem vagyunk sokan , par kollega es mindent lat pontosan tud a fönök nagyon jó a memóriája és kiváncsi
Én mindig kifizettem a kaját , volt amikor megkertem hogy adjon par napot . Sose volt gond . Sose tette szóvá , nem aggódott , ha kestem par napot a fizetessel , vegul en hoztam szóba .
Ennek fenyeben nem értem , hogy penteken mikor kajat vettem , nem is volt idöm megenni , mert dolgoznom kellett tovabb es egyszercsak munka közben hozzamlep es megkerdi hogy mikor gondoltam kifizetni a kaját ?
Mintha egy tolvaj lennek , aki meglép a penzzel , en nagyon buszke vgyok sose tennek ilyet .
Mondtam neki hogy most azonnal .
Megyek hozom a kártyám
Ne most , majd ha befejeztem a munkat
Mondom ok .
Mikor befejezem a munkat , elköszön hogy akkor menjek
Mondom fizetnem kell . Mondja hogy á csak tegyem be a kasszaba ö most nem all fel , stb
Azelött par nappal adott ingyen nekem egy adag kajat meg sutemenyeket , pedig nem szokása .
Jó kapcsolatunk van úgy érzem , sokat viccelt is velem stb
Ezt a krizis szeru követeleset nem ertem , kisse furcsa neha ez a pasas
42/nö
Csak en voltam ott es egy masik kollega amikor ez szóba kerult
Az nem is szokott venni kajat , talán egyszer láttam enni
Nem , ezt nem tudom lenyelni , mert en mindig pontosan fizettem es en ezt nem erdemeltem meg .
Menjen a francba
Teljesen megértem, hogy rosszul érintett, én is hasonlóan rosszul érezném magam.
Lehet hogy hangulatember/rossz napja volt, ami a reakciójából is látszott amikor "mentél volna fizetni"...
Megyek hozom a kártyám
Vs.
Mondom fizetnem kell . Mondja hogy á csak tegyem be a kasszaba
What?? A kártyád teszed a kasszába? Vagy most mi a here van?
Amúgy nem értem, hogy van itt a kaja adagolás? Miért a főnöknek kell kifizetni?
Mindegy. Vigyél inkább magaddal akkor. Én is ezt tenném. És a kártyádat ne tedd a kasszába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!