Mi a munkád? Elégedett vagy vele?
Kutyakozmetikus vagyok. 5 éve már a szakmában dolgozok, kicsit csappant a lelkesedésem,egyre több sőt már csak olyan kutyák vannak akik túl vannak kényeztetve,nulla nevelés és egy 3 kgos kutyával is kész szenvedés az egész . Nyilván megoldjuk,de nagyon leterhelő az ilyen. Egyik kutya se igazán szereti a macerát. Kistestűek pláne,de úgy vettem észre egyre rosszabb. Nagy testűekkel egyszerűbb.
Én szeretem a munkámat ettől függetlenül,de már sokkal jobban lefáradok benne. Alkalmazottként, én meg a főnököm dolgozunk ketten.
Közel van,viszonylag rugalmas :)
Fizu egész jó, ha van meló,holt időszakban nem az igazi.
Eladó vagyok, amit kezdek megutálni.
Elégedett voltam hellyel-közzel pár éve, de a pénz akkor sem volt jó érte.
Felköltöztem Pestre, erre jött a járvány. Kapaszkodnom kell egy olyan üzlethez, ahol nincs előrelépési lehetőség, napi szintűek a konfliktusok.
Lassan nincs biztonsági őr, már mindent mi csinálunk. Cserébe naponta hallgatjuk, hogy viseljük a maszkot, miközben a vevők több, mint 60%-a tíz perc időtartamra se akarja felvenni. Jó pár kollégám nem szól rájuk, egyik kolléganőm viselni se hajlandó. Úgy, hogy halljuk hol és melyik boltot büntették meg, illetve azt, hogy helyszíni bírság 50 ezer a vevőnek, és 250-500 ezer a boltnak. Kb. a harmadik büntetés után be is zárhatunk. Váltanék, de gazgasági válság közepette lehetőség nincs.
Életművész vagyok, elég rosszul fizet. Tanfolyamokkal próbálkoztam, de nem jutok be sehova, ahová még felvettek volna "ingyen", az is kiderült, hogy több százezer forint(apróbetűs rész).
Iskolába járok egyelőre, de szerintem ha végeztem megyek valami kevésbé rosszabb gyárba. Az eredeti szakmám rendszergazda érettségivel, most pedig építőipari szakmán fogok végezni. Cél az egyetem, de ahhoz még sok pénz kell, én meg egy csóró megyében élek, ahol ha van munka is éhbért fizet (de munka sincs nagyon), szóval mindenképp lépnem kell majd, amihez nem füllik a fogam, mert nagyon szeretek itt élni, szeretem az itteni környezetet, de a munkanélküliséget gyűlölöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!