hát én a saját lakásomból költöztem el és mentem 300km-rel arrébb albérletbe a jobb munkalehetőség miatt.. nem bántam meg... házat később is tudsz venni, akár később építeni is ha olyan munkát sikerül találnod amibe van lehetőséged karriert építeni...
2019. márc. 22. 21:16
2/7 anonim válasza:
Nem tudom te merre laksz, de felénk vidéken is csak a lepusztult őskövület családi házakat lehet megkapni olcsón.
2019. márc. 22. 21:17
3/7 anonim válasza:
Én meg pont fordítva vagyok, elég volt a nagyvárosból, meg az idegeskedésből. Napi 1 óra kocsikázás mire parkolót sikerül fogni.
Most kisváros, kevesebb pénzzel- de idegeskedés nélkül.
(a nyugalom a hosszú élet titka)
2019. márc. 22. 21:20
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem gyerekkori álmom egy családi ház,egy Kádárkocka is megteszi.Olcsón lehet kapni vidéken.Pesten meg az albérlet is drága,nem hogy saját lakás,neadjisten családi ház.
2019. márc. 22. 21:23
5/7 anonim válasza:
1-es vagyok én mondjuk nem Pestre mentem, hanem Győrbe.. Győrben is van elég jó munkalehetőség és a Győr melletti falukban (25-30 km-re - max 20 perc kocsival) vannak olcsó családi házak
2019. márc. 22. 21:29
6/7 anonim válasza:
Ingázás. Jó munka Pesten. Pest közelében egy álomház. Egy családos ismerősöm így csinálja (felesége van és három gyönyörű, egészséges, boldog gyermeke). Mondjuk az más, hogy többet kéne utazni, de valamit valamiért. :)
2019. márc. 22. 21:34
7/7 anonim válasza:
Kozeput.
Videken van hazam, varoson alberlet amit a munkahely fizet.
Kertvarosi reszre tervezek koltozni, mihelyt fel tudom venni a hitelt, hogy annak is egy reszet a munkahely fizesse.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!