Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Építőiparban csak alkoholisták...

Építőiparban csak alkoholisták romák meg egybites többiek dolgoznak?

Figyelt kérdés

Az összes építkezésen ezt latom. El is ment a kedvem a szakmatol amit tanulok (felnőttképzés, 7 hónap).

Elég valószínű hogy azoknak van igaza akik szerint az egyetemet kene folytassam ...:D

2019. márc. 19. 07:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
10: Most leírtál egy kivételes esetet. De a kivétel erősíti a szabályt. Azért lássuk be, akik az építőiparban, és hasonló ágazatokban a fizikai munkát végzik, zömében nem történelemről, filózófiáról, egyetemes kultúráról meg az aktuális színházműsorról beszélgetnek.
2019. márc. 19. 12:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Munkaerőhiány ezt generálja sajnos. Mondjuk lassan nem lesz melléjük szellemi ember szóval egymás között tök jól ellesznek.
2019. márc. 19. 20:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Jó barátom szomszédom 35 éves férfi kőműves iparban dolgozik nagyrészt egyedül de néha csapatban is és nem roma de néha van hogy segítséget kér a normálisabb fajtából. És úgy nincs félni való hogy ki rabolnak mert tud viselkedni.
2019. márc. 19. 20:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Tényleg sok a hülye az építőiparban, meg az alkoholista. Sok kőműves/burkoló, és hasonló beosztású jár ittasan dolgozni úgy maszekban, úgy a saját munkahelyére is. Valahol lazábbak a szabályok, de az olyan cég is... Dolgoztam ilyennél.

Összességében nem mondható el azonban mindenkiről, hogy ilyen. Vannak képzettek, vannak mesteremberek, csak meg kell őket találni.

Én beszélgettem olyan segédmunkással, akinek a 8 általánosa volt, de sok mindenhez értett, ezért dolgozik építkezéseken, gipszkartonozik, burkol, kőműves munkát végez, fest, stb. Láttam, szóval nem nagyot mondó volt.

Én is építőiparba készülök, Nekem kb csak ez tetszik.

2019. márc. 19. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!