Építőiparban csak alkoholisták romák meg egybites többiek dolgoznak?
Az összes építkezésen ezt latom. El is ment a kedvem a szakmatol amit tanulok (felnőttképzés, 7 hónap).
Elég valószínű hogy azoknak van igaza akik szerint az egyetemet kene folytassam ...:D
Tényleg sok a hülye az építőiparban, meg az alkoholista. Sok kőműves/burkoló, és hasonló beosztású jár ittasan dolgozni úgy maszekban, úgy a saját munkahelyére is. Valahol lazábbak a szabályok, de az olyan cég is... Dolgoztam ilyennél.
Összességében nem mondható el azonban mindenkiről, hogy ilyen. Vannak képzettek, vannak mesteremberek, csak meg kell őket találni.
Én beszélgettem olyan segédmunkással, akinek a 8 általánosa volt, de sok mindenhez értett, ezért dolgozik építkezéseken, gipszkartonozik, burkol, kőműves munkát végez, fest, stb. Láttam, szóval nem nagyot mondó volt.
Én is építőiparba készülök, Nekem kb csak ez tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!