Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Olyan van hogy ha valaki...

Olyan van hogy ha valaki sokat jàr a munkaügyi központba akkor megutàlják?

Figyelt kérdés
Én ezt érzem. Mivel sokat jàrtam oda. Màr felismernek es kellemetlenul erzem magam. Pedig szeretnek tanfolyamra jarni. De mar szegyenlek odamenni. Utàlnak?? Meg oda megyek beregisztralok jelentkezek kepzesekre es aztan lehet ket het mulva kitorolnek(szokasuk) aztan hiabavalo volt hogy bementem. Nem lesz tanfolyam. Pedig szeretnek. Vagy valami tisztesseges munkat. De tanfolyamnak is orulnek.

2019. márc. 6. 11:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?

Az tudtad, hogy 2 szakma mindenkinek ingyenes (akkor is ha van diplomád)? Ha 25 még nem múltál el akkor a környékbeli szakképző centrumon keresztül tudsz nappali tagozatos képzésre járni, 25 év felett estire. Mindkét esetben kapsz diákigazolványt az utazási kedvezményekkel együtt. Nappalis diákként pedig diákszövetkezeten keresztül munkát is lehet vállalni.

Estisként is, igaz akkor munkaerőkölcsőnző cégeket keress, egyszerűsített foglalkoztatásban tudsz menni dolgozni, tudom nem sokat jelent a napi bejelentés, de abból is pénzed van, illetve egy önéletrajzban is jobban mutat, mint várni a semmire a munkaügyi központtól. Mert kb azt nyújtják.

2019. márc. 6. 12:51
 12/12 anonim ***** válasza:
60%

Nem a sok járkálás a probléma, hanem ahogy előadod magad. Ha az életben is úgy nyilvánulsz meg és olyan nézeteket vallasz amit itt előadsz magadról, akkor az irritáló stílusod lehet a baja sok embernek. A munkaügyi központba is valami konkrét céllal érkezik az ember, nem csak úgy teng-leng meg panaszkodik, hogy neki semmi nem jó.

Én a helyedben az önkormányzat szociális osztályán is bepróbálkoznék, hátha adnak valami segélyt értelmi fogyatékosságra. Valamit nyilvánvalóan nem fogsz fel a munkaügyi működésében, vagy annyira szarsz az egészre hogy nem tudnak veled mit kezdeni, csak az önsajnáltatás marad, hogy itt elsírd mi nem megy.

2019. márc. 6. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!