Most akkor hogy kell okosan àllàst keresni? Be vagyok regisztràlva több allàs hirdetö portàlra is mégsincs semmi?
Figyelt kérdés
Még azok se talalnak olyat ahova ne jelentkeztem volna. Alkalmi munka meg egyaltalan nincs itt. Legnagyobb ilyen oldalakra vagyok beregisztralva pedig. Nem talalnak ezek semmit se nekem.2019. márc. 5. 17:04
1/6 anonim válasza:
Biztos a munkaugyisek is gyakoriznak, tudjak hogy igazabol nem is akarsz dolgozni.
Pedig tobb ezer munkalehetoseget tudok, csak nem a hozzad hasonloknak.
3/6 anonim válasza:
Túl nagyok lehetnek az igényeid és kellően toleráns a családod, ha 24 évesen ilyen szinten lehetőséged van válogatni hogy neked mi nem tetszik. Az alkalmi munkához sem kell ragaszkodni, csak te mentálisan arra vagy beállítódva, hogy minél kevesebbet kelljen dolgozni.
4/6 anonim válasza:
Utolsó, honnan tudod, hogy mennyi idős?
5/6 anonim válasza:
Onnan hogy eddig feltett vagy 10000 kerdest. Egyik nagyobb baromsag mint a masik.
6/6 anonim válasza:
Ismerősökkel próbáld meg felvenni a kapcsolatot, akik dolgoznak és megkérdezni, hogy az ő cégüknél van e felvétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!