Milyen munka lenne számomra megfelelő, hogy ha csak a henyéléshez és semmittevéshez értek?
Figyelt kérdés
2019. márc. 4. 19:36
41/50 anonim válasza:
Meg érthető ha valaki nem elégszik meg a létminimummal de akkor ne gyertek azzal hogy a társadalom miatt csináljátok.
Itt mindenki saját magának kapar ha nem így lenne jobban odafigyelne az emberiség a környezetére és a jövőjére.
42/50 anonim válasza:
Én aztán nem vetlek meg. Úgy rontod el az életed, ahogy akarod.
44/50 anonim válasza:
Köszi az esti mesét, nagyon jól szórakoztam melóból hazafelé. :D
45/50 anonim válasza:
Ja, viccesek voltak a válaszok meg a vita en is elveztem :D
47/50 anonim válasza:
Közmunka. Aztán ha megtanultál dolgozni, akkor beírhatod, hogy valamely munkából ennyi tapasztalatod van, és az önkormányzatnál dolgoztál. Közmunkás stástusról egy szót se!
48/50 anonim válasza:
Tökéletes csövi leszel.
Ismertem egy hozzád hasonló kisöreget. Egy kis viskóban lakott, egy néni kertjében, víz és villany nélül. Egész életében egy percet sem dolgozott. Sokan akartak neki munkát ajánlani, például fűnyírás és egyéb kerti munkák, de ő mindig azt mondta, hogy nem vállalja el, mert fontosabb dolga van. Na az a fontos dolog az volt,hogy kiült a kisbolt elé egy sörrel és minden arra járónak a világ folyásáról elmélkedett.
50/50 anonim válasza:
Kicsi Obi, azért is meg kell ám dolgozni. :D anyu apu nem örök életű, tudod. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!