Ti elvállalnátok ilyen munkaidőt?
Figyelt kérdés
12 órázás. Reggel héttől este héteig és este héttő reggel hétig. Nappalossal kezdesz másnap éjjeles és utánna egy nap szabad. És újra kezdődik a nappalossal. Hétvégén is kell menni és az ünnepnapok sem számítanak. 3 eurós órabér tisztán.2019. márc. 4. 06:50
3/25 A kérdező kommentje:
Egy hete léptem be. Bár nincsen gyerekem fiatal vagyok, úgy érzem nincsen időm semmire. Se a barátokra, se a családomra, se a tanulásra.
2019. márc. 4. 07:06
4/25 anonim válasza:
Szerintem te nem vagy normakis szaros 3 euroert. Inkabb menj kulfoldre. 8 ora alatt tobbet keresel. Ott az audi barmi. De ne viccelj mar.
6/25 anonim válasza:
Nem, mert 20 nap, azaz 240 órát nem akarok dolgozni. Csinálja, akinek 2 anyja van.
7/25 anonim válasza:
Ennyiért? Kizárt! Ez havi 240 óra! 168 órában többet keresek...
8/25 anonim válasza:
72 órából 24-et kell dolgozni, mégis mire nincs így időd?
Tanulni kellett volna, hogy ne kelljen műszakozni.
Legtöbb helyen a 12 órás műszakrend úgy működik, hogy 3 napot mész egyik műszakban, hármat a másikban, nem naponta váltogatja
9/25 anonim válasza:
Nem értem :S Ha nappalossal kezdesz és másnap éjjeles vagy, akkor az 24 óra egyhuzamban :S
10/25 anonim válasza:
Nem, nem 24 óra egyhuzamban. Az fordítva lenne: egyik nap éjszakás, reggel 7-kor végez, kimegy, megfordul a kapuban és jön be, mert akkor már nappalos.
12 órás munkát soha, semennyit pénzért nem vállalnék még egyszer. Nem embernek való, napi 8 óra bőven elegendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!