Mi a véleményetek a "biztonsági őrökről"?
Egyre többször és egyre több helyen látom, hogy kvázi élet-halál között lebegő nyugdíjasok vállalnak el biztonsági őri munkákat.
Nem teljesen értem nekik mi a funkciójuk. Elkapják a tolvajt? Utána futnak?
Voltam egyik nap a Media Markt-ban. Ott is egy kb élő halott volt. Aztán azt látom, hogy leseget, meg szépen jön utánam. Mielőtt kérdeznétek, volt nálam kosár, és cigánysem vagyok.
Na most ha lopnék mit csinálna? Most nem azért, de egy mozdulattal tolószékbe raknám ha akarnám arra a maradék pár hónapra, amíg létezik.
Szerintem ugyan arra valók mint a kamerák,csak a kamerát nem nézi senki egész nap.
Ha meg valaki lop vagy valami van rendőrt hívnak.A bankban a fegyveres rablóval se állnak le a biztonsági őrök boxolni.
Mindig is nevettem az ilyeneken.
Rájuk adják az 5xl-es öltönynadrágot, meg valami security cég logós pólót.
Egyszer euronics-ban állt rám egy ilyen veréb. Okot nem adtam rá. Vittem magammal kosarat, nem vagyok kisebbségi tag sem. Aztán rámállt. K**va diszkrétan jött utánam, meg belesett mindenhova.
Aztán eldurrant az agyam és megmondtam neki ne kövessen mert kiütöm az 5 számmal nagyobb gatyájából. Kicsit hebegett habogott, aztán szépen odébb állt.
Utána tudtam nyugodtan vásárolni.
Már az önmagában egy csőd, hogy valaki nyugdíj mellett dolgozni kényszerül, pláne ilyen alja munkát végezni.
Ha követnek,nekem mindig bevállt,hogy oda mentem hozzá és éppen,arról a polcról "kerestem" valamit,amelyik mögött áll.
Tehàt meg kértem,hogy alljon arréb...zavarba is jönnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!