Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miskolcon a United Call...

Miskolcon a United Call Centers-ben milyen dolgozni?

Figyelt kérdés

Milyen a környezet és mi a feladat pontosan?

Köszönöm előre a válaszokat!

#munka #Miskolc #call centers
2019. febr. 23. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:

A környezet kellemesnek tünt. A feladat pedig az ügyfélszolgálat, ezt pontosan az határozza meg melyik céget kell képviselned. Sok céggel állnak szerződésben.

Ezt én onnan tudom, hogy részt vettem egy bemutatkozáson. Ha elküldöd a cv-d biztos behívnak téged is egy ilyenre. Bemutatjak a céget, hogy kikkel dolgoznak, hogy mennyi a betanulási idő stb a bért is megmondják. Én ezért nem mentem velük tovább. Keveseltem a bért.

2019. febr. 23. 17:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ!

Azt megkérdezhetem mennyi pénzt ajánlottak?

2019. febr. 23. 18:14
 3/5 anonim válasza:
Szia! Én egy hónapot dolgoztam ott. Nekem nagyon stresszes volt. A felettesek segítőkészek, de igazából tukmálós munka volt a miénk. Én nem mennék vissza. Olyan 20-22en kezdünk az elején, mára úgy tudom maradtak vagy 4en. Sokakat kirúgtak, és még többen eljöttek.
2019. márc. 14. 12:46
 4/5 anonim válasza:
Dolgoztam ott, lesújtó a véleményem róluk. Kezdjük ott, h jelentkeztem 'A' állásra, felhívtak, h sikerült a 'B' munka, majd szerződéskötéskor már a 'C' volt a papíron. A mentorok, supervisorok itt is olyanok, akik kibuktak az egyetemekről, főiskolákról vagy fel sem vették őket, szar fizu, kihalt iroda stb. Home office-ban elviselhető, ha nem H-től V-ig vagy. De most elég sok olyan munkájuk van, ami heti 5 napos, de bármelyik napra beoszthatnak.
2023. máj. 26. 21:14
 5/5 anonim válasza:
Sajnos nagyon egy rossz cég. Hatalmas elvárások vannak a munkavállaló felé, viszont cserébe semmit sem adnak. Mindent a maguk javára fordítanak, folyamatos fenyegetés, hogy még többet, még többet, de semmit sem kapsz cserébe. Olyan műszakokban dolgozol, amit nem is gondoltál, hogy létezhet, amiről az interjún szó sem esett és a szerződésben sincs benne, de kötelező elvállalnod. Folyamatos túlórák. Ha valamivel kapcsolatban nem értesz egyet és véleményt próbálsz nyilvánítani onnantól még ocsmányabban bánnak veled. Nem ajánlom, borzasztó cég!
dec. 17. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!