Magyarországon van olyan gyár, ahol nem kell gyorsan dolgozni?
Eddig nagyjából (pár rövid kivétellel) gyártásban dolgoztam, még diákként is néhány alkalommal. Több helyet megjártam.
Szalag mellett igen, ilyen pocsék. DE vannak más helyek is. A festonál pl én kényelmesen éreztem magam, még összeszerelő operátorként. Hajtani mindenhol kell, mert igen, darabszám. De ha jól van belőle a szintidő (az határozza meg ugye az elvárt dbot) akkor simán teljesíthető, mivel nem szalag, ha kiesel a ritmusból, vagy elmész wcre, sutyiban cigizni, vagy akármi, mire visszamész, nem dől semmi a nyakadba, ott folytatod, ahol letetted. Ugyanez van nálunk is. A gyártó soron vannak minimum 2en, és automata a dolog, szóval javarészt csak ügyelnek az emberek, meg ha kell, kiszolgálják a gépet, elviszik ami kész, beavatkoznak, ha gond van. De nem látom rajtuk, hogy nagyon ki lennének. Van egy csomó manuális munka is, nincs szalag, nincs kapkodás, ülnek. Vannak még forrasztó operátorok is, az is van több gyárban is. Úgyhogy ne a szalagmunkáról ítéld meg a gyári melót mert az a legalja. Én speciel szeretek gyárban dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!