Akiknek könnyű munkájuk van, alig kell valamit csinálniuk, kB egész nap csak gépen kockulnak, nektek mi a munkátok?
Milyen szakirányú vegzettsegetek van?
Milyen munkakörben dolgoztok?
Nekem van egy logisztikus-nemzetkozi szállítmányozási ügyintézo szakmám, de annak idején nem tudtam benne elhelyezkedni, most pedig nehéz fizikai munkát csinálok, napi 10 órában. Nagyon utálom, éhbérért lóg a nyelvem nap mint nap, elegem van már. Szeretnék kicsit megallni.
Jó lenne neha csak úgy leülni 10 percre..
Az eredeti szakmámban már nem tudok dolgozni, mondván: régen csináltam, azóta már sokminden változott (jogszabályok, fuvarozási feltételek stb stb). Magyarul nem friss a tudásom.
Akik irodában dolgoztok és jól elvagytok bent, mit dolgoztok? Mi a szakmátok?
Irodai munka, HR osztály, 4-en vagyunk az irodában.
Van, amikor nagya pörgés, és sok mindent kell csinálni, de általában nyugi van. A vezetőnket se nagyon látjuk, múlt héten 2x futottam össze vele az épületben, meg ma reggel.
A 8 órát se nagyon töltjük ki.
TB és bérügyintéző OKJ-m van.
Pénzügyi ügyintéző vagyok egy cégnél.
H-P napi 8 óra.
#8:
Mert az a legtöbb munkahelyen nem úgy működik, hogy veszem a kalapom, azt csá, ha nincs meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!