Ilyen eset zaklatásnak minősül vagy nem?
Leszögezem,nagyon buta voltam hogy belementem ebbe a viszonyba,de rossz lelki állapotban voltam,ami ezen segített az elején.Nagyjából a szabályok le lettek fektetve.Ő a felettesem.Mostanra kifordult magából,és meghibbant.Nekem ilyen ember már semmire se kell,az elején se gondoltam bele többet.
Egy normális emberből kezd átváltani fenyegetős állattá.Hívások,sms-ek tömkelege,amikre nem reagálok,kezdi elveszíteni a sulykot,fenyegetőzik,ez a következő lépcső nála.
Ott fogom hagyni a helyet rövid időn belül.Ez miatt is.Távozásomkor ezt megemlítsem valakinek ott,hogy legyen nyoma,vagy szó nélkül hagyjam ?
Csak azért kérdezem,mert tudja hol lakom,és nem akarom hogy utána a lakhelyemen személyesen zaklasson.Ha ilyen történne,akkor nem tudom kinek kellene szólnom ez ügyben.
"Hívások,sms-ek tömkelege"
Ezzel besétálsz a rendőrségre.
A többi már az ő dolguk.
Utána nem fog már zaklatni, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!