Érdemes 100000 Ft-ért tizenkét órát dolgozni?
Figyelt kérdés
Ilyen szar lett a gazdasági helyzet?2019. jan. 30. 18:16
11/30 A kérdező kommentje:
Havi 100000 Ft-ról van szó a félreértések elkerülése végett.
2019. jan. 30. 18:58
12/30 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy 12 órázni kell egy munkanap és van olyan is, hogy szombatonként is be kell menni.
2019. jan. 30. 18:59
13/30 anonim válasza:
Te is tudod, hogyszar. Mi a kérdés?
14/30 anonim válasza:
Munkaügyis kérdésekre nem jár több.
15/30 anonim válasza:
Kamu.
Ilyen rengeteget dolgozni ennyi fizetésért? Nem hiszem el.
6 órában lenne normális a 100.000 forint segédmunkánál és ha valaki szakmájában dolgozik még sokkal többet kap 7-8 órában.
16/30 A kérdező kommentje:
Én is éreztem az első perctől, hogy sz@r, csak azért tettem fel a kérdést, hogy szagoljon bele más is. Senki se maradjon ki ebből a jóból.
Magyarország jobban teljesít.
2019. jan. 30. 19:05
17/30 anonim válasza:
Kb. ugyanaz, mint az egyel felettünk lévő kérdés. Csakhogy ezt eddig nem láttam. Ugyanaz az ember kamuzik. Azt nem értem, ennek mi értelme van?
18/30 anonim válasza:
Miért nem lehet az ilyen kamu kérdéseket törölni? Ilyen nem is létezik hogy valaki ennyit dolgozzon ennyi pénzért. Miért kell itt trollkodni kérdező?
19/30 anonim válasza:
Még 6 óraban se. Vidéken el tudom képzelni sajnos. Próbálták hülyére venni,hat nem sikerült. Ennyiért senkinek sem szabadna dolgoznia.
20/30 anonim válasza:
Kedves moderátor,kérjük a kérdés törlését ,mivel a kérdés kitaláció. Nem létezik ilyen munka hogy egy ember ennyiért dolgozzon tizen órákat egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!