Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munáltatóm eltérhet a szokásos...

Munáltatóm eltérhet a szokásos sablon dokumentumoktól?

Figyelt kérdés
Felmondtam a munkahelyemen, amit nem fogadtak el, legyen közös megegyezés Oké, semmivel nem tartoznak nekem, meg akarok szabadulni tőlük, teljesen jó a közös megegyezés. Nagyon sok ilyet láttam már, ki is töltöttem egyet a magam részére. Visszadobta a HR, hogy nem, azt töltsem ki amit ők adnak. Oké, nézem, ugyan az, mint a sablon, csak kitörölték, hogy a ki nem vett szabijaimat ki kell fizetniük. Válaszoltam nekik, hogy akkor marad a szokásos, sablon, idézem: - azt nem fogadják el. Ilyenkor mi van?
2019. jan. 22. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Az van hogy nem lesz közös megegyezés. Vagy ledolgozod a felmondási időt vagy nem fizetik ki a szabadságaidat, esetleg sikerül megegyezni.
2019. jan. 22. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól hogy nincs leírva, még ugyanúgy ki kell fizetniük...
2019. jan. 22. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Tértivevényes levélben felmondás legyen, a felmondás egyoldalú jognyilatkozat, nem kell senkinek elfogadnia, elég átvenniük
2019. jan. 22. 23:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy ezt nem írom alá, és akkor maradt a felmondás. Egyből azzal jöttek, hogy akkor le kell töltenem a 30 napos felmondási időt. Mondtam, hogy semmi gond, letöltöm. Délutánra kezembe lett a papír. Közös megegyezés, a ,,hivatalos,, és 2 hét múlva megszabadulok tőlük.
2019. jan. 23. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!