Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt már olyan bolt, ahova...

Volt már olyan bolt, ahova rendszeresen be kell térned, de van egy fura eladó ott?

Figyelt kérdés

A fura az finom megfogalmazás, a leányzó az első pillanattól kezdve mintha rosszul lenne a látványomtól, vissza még sosem köszönt, próbálok mindig pontosan odaadni pénzt, mert ha van visszajáró, azt direkt nem a kezembe adja, hanem ledobja az asztalra.

Eleinte meglepődtem rajta, de most már egyre jobban zavar.

Ez egy benzinkút, nagyon olcsó, nekem meg fontos az ár sajnos.

Cserélődnek az eladók, mindenki más teljesen normális, kedves, de ez az egy lány...nem tudom mi baja lehet.

Azt nem tudom mással milyen, lehet, nem csak velem.

Kb az egész napomat elrontja, ha ő van ott. :(

2019. jan. 7. 03:33
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

#19, igazad van, legközelebbinél már megkérdezem mi baja van, de gondolom azt mondja majd, hogy semmi.

Na ekkor jön az, hogy a főnökkel akarok beszélni.

Kínos szitu lesz, de ennyit megér.

2019. jan. 8. 05:51
 22/24 anonim ***** válasza:
Miért nem mondod meg neki a magadét? Talàn félsz töle vagy mi?? Legyél màr férfi!!
2019. jan. 8. 10:51
 23/24 anonim ***** válasza:
Na most lattam meg az utolso kommentedet, akkor nem szoltam. Tedd meg, hajrà!!
2019. jan. 8. 10:52
 24/24 anonim ***** válasza:
Ahh én benzinkutas vagyok.. Pont az egyik kolléganőmet írtad le. De ő éjjel nappal ilyen, 0-24. Engem nagyon lehúz, ha vele vagyok egy műszakban. Megkeseredett már most, hiába nincs még 30 éves sem. Ő csak azokkal jófej, akiket már ismer 10 éve.
2019. jan. 13. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!